Wat zijn de kosten?

Wij vinden het belangrijk om voor iedereen toegankelijk te zijn en hebben daarom een voordelig tarief voor al onze verschillende activiteiten. Voor een specifieke vraag kun je ons altijd even mailen of bellen: info@dog-coach.nl of 06-22707565.

Daarnaast houden we van transparantie dus zullen we altijd van te voren samen met je afspreken wat de kosten zullen zijn, zo kom je achteraf nooit voor een verrassing te staan. 

 

Privé-les met je hond

Lessen precies op maat gemaakt voor jou en jouw hond. Helemaal aangepast aan jouw wensen en de mogelijkheden van jouw hond. 

Op locatie bij jou thuis of ergens anders in de regio Den Bosch, Vught, Tilburg of Eindhoven en daartussen in! Boek je dit samen met een ander hondenbaasje dan kunnen jullie de kosten natuurlijk delen. 

 

Uurtarief: € 57,50

 

* Voor de eerste afspraak rekenen  we € 70,-  Dit omvat een uur consult, de vraag helder krijgen en een plan van aanpak opstellen. 


Advies / consult bij probleemgedrag

De Dog-Coach helpt je graag verder bij gedragsproblemen bij je hond of andere vragen. We zullen dan altijd eerst telefonisch contact hebben en daarna een consult inplannen.  

 

Uurtarief: € 57,50

 

* Voor de eerste afspraak rekenen  we € 70,00. Dit omvat een uur consult, de vraag helder krijgen en een plan van aanpak opstellen.Strippenkaart

Je kunt ervoor kiezen om een strippenkaart te nemen. Het aantal strippen bepalen we in overleg maar over het algemeen bevat een Dog-Coach strippenkaart 6 lessen. Een strippenkaart van 6 lessen kost
€ 325,-- We houden precies waar we staan en hoeveel lessen er nog tegoed zijn. Bij je huiswerk / afsprakenoverzicht ontvang je ook steeds een status overzicht van je strippenkaart. Geen gedoe met betalingen en een duidelijk overzicht.

Workshops met je hond

Bij Dog-Coach houden we van plezier maken met je hond en op een leuke manier met elkaar bezig zijn. Daarom organiseren we regelmatige actieve en creatieve workshops voor een aantrekkelijke prijs. De prijs kan per activiteit wisselen en staat vermeld op de activiteitenkalender.