Haal het beste uit jouw hond!

Iedere hond is welkom bij de Dog-Coach: met een kleine of grote rugzak, met een klein of groot verleden en hoe klein of groot een probleem ook lijkt.


Samen met de dog-coach kun je het beste uit jouw hond halen! En wat dat is... dat bekijken we graag samen met jou. Ben je op zoek naar een individuele aanpak, een specifiek advies op probleemgedrag of naar een leuke activiteit met jouw hond dan helpen we je graag verder.

 

Heb of krijg je binnenkort een pup in huis kijk dan eens bij ons aanbod voor puppy-lessen. Heb je een hond waarmee je tegen bepaalde issues aanloopt kijk dan eens bij onze aanpak voor volwassen hondenasielhonden of honden uit het buitenland.  

Activiteiten samen met je hond

Wij organiseren regelmatig leuke workshops zodat jij in je vrije tijd op een leuke manier met je hond bezig kunt zijn. We houden van creativiteit en innovatie en verzinnen daarom steeds weer nieuwe dingen. Zo zijn we de eerste met een escape forest (soort Escape Room maar dan in de natuur) voor honden en speur en geocache tochtjes. Maar ook voor een interactieve wandeling kun je bij ons terecht! Je kunt je aanmelden voor bijvoorbeeld een geplande workshop of team-uitje.

Voor een overzicht van de geplande activiteiten kijk op de activiteitenkalender.

WAAR ZIJN WIJ ACTIEF?

We komen graag naar je toe om jouw persoonlijke situatie, probleem of uitdaging aan te pakken. Dit doen we in de regio Vught, Sint Michielsgestel, Den Bosch en Eindhoven en alle plaatsen daar tussenin.