Hond speuren leuke hondenspelletjes
hondentrainer hondentraining prive training gedragsprobleem

Haal het beste uit jouw hond!

Samen met de dog-coach kun je het beste uit jouw hond halen! En wat dat is... dat bekijken we graag samen met jou. Ben je op zoek naar een hondenschool, een individuele aanpak of een specifiek advies op probleemgedrag dan helpen we je graag verder. Maar we zijn ook steeds bezig met nieuwe en innovatieve workshops om samen met je hond plezier te beleven!

 

Leuke dingen doen met je hond

Wij organiseren regelmatig leuke workshops zodat jij in je vrije tijd op een leuke manier met je hond bezig kunt zijn. We houden van creativiteit en innovatie en verzinnen daarom steeds weer nieuwe dingen. Zo zijn we de eerste met een escape forest (soort Escape Room maar dan in de natuur) voor honden en speur en geocache tochtjes. Maar ook voor een interactieve wandeling kun je bij ons terecht! Je kunt je aanmelden voor een geplande workshop of iets boeken met een privé-groep.

Voor een overzicht van de geplande activiteiten kijk op de activiteitenkalender

 

 

Levensfase van je hond

 

Iedere levensfase van een hond vraagt om een andere aanpak. Zo heeft een pup nog een wereld aan energie maar mag nog niet te lang bewegen om zijn groei niet te verstoren en heeft een oudere hond wellicht wat strammere spieren en kunnen we op zoek gaan naar andere manieren om zijn energie te gebruiken zoals een  middagje speuren.  

 

 

Hond uit het asiel of buitenland

Maar ook de afkomst van je hond kan bepalend zijn voor de wensen die je hebt. Een hond uit het asiel of uit het buitenland heeft soms al een rugzakje voordat hij bij jouw thuis komt. Vaak met hele mooie eigenschappen maar soms zijn er wat dingen die je liever anders ziet of die je bij wil schaven. Ook dan kijken we samen naar jouw wensen en naar de hond.. en maken we graag een plan van aanpak en gaan we samen aan de slag om het gewenste resultaat te bereiken.  

Locatie

We komen graag naar je toe om jouw persoonlijke situatie problemen of uitdagingen aan te pakken. Dit doen we in Brabant en we zijn ook in België actief. Afhankelijk van de afstand berekenen we 19 cent per kilometer. We helpen je bijvoorbeeld graag in Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en alle plaatsen in die regio's.