Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Helaas zijn we door een foutje in november 2019 alle (super mooie) recensies van de afgelopen jaren kwijt geraakt :( Gelukkig staan er ook veel op onze Facebookpagina!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 10
  • #10

    Conny Borst (zondag, 15 december 2019 12:03)

    Al heel veel keer meegedaan met verschillende activiteiten van de Dog-coach.
    Zoals speurtocht in het voormalige land van ooit, Fun dog games,Funtrailen en vorige week zondag voor het eerst een Dog escape.
    Wat was dit ontzettend leuk om te doen zowel voor de baas als voor de hond.
    Het is altijd veel plezier met Claudia en haar team van de Dog-coach ik hoop nog vele malen te mogen genieten van al die leuke activiteiten.

  • #9

    Esther Brenninkmeijer (dinsdag, 10 december 2019 16:11)

    Claudia heb ik leren kennen bij de hondentraining van de Dierenbescherming. Vol ontzag keek ik naar de lessen van Claudia. Wat weet zij mens én hond op een leuke, enthousiaste manier te motiveren. Ze kan goed de vinger op de zere plek leggen, maar doet dat met humor. Ik was dan ook meteen enthousiast toen Claudia en ook Esther me vroegen om dog-escapes voor de Dog-coach op te zetten. We werken met een super team, de een is goed in het begeleiden van het speuren, de ander houdt het gedrag van de honden in de gaten, we proberen het spel in goede banen te begeleiden en maken het gezellig! En dan is de dog escape nog maar 1 onderdeel van wat de dog-coach doet. Er zijn nog veel meer fun activiteiten en trainingen, en Claudia geeft full focus persoonlijke begeleiding. Volg de website en fb!

  • #8

    Limburgse Reddingshonden (maandag, 09 december 2019 20:19)

    Wij zijn een Vzw uit het Belgisch Limburg.
    We trainen onze honden om vermiste personen te zoeken.
    Speurwerk is voor hond en mens een super leuke bezigheid.. Daarmede deden we mee aan de “Dog Escape”
    Wauw wat was dat ontzettend leuk om te doen!!
    Wij hebben er met heel ons team van genoten!
    Spel was goed georganiseerd, en hebben het gehaald binnen de tijd
    Top Team Dog Escape! Jullie mogen fier zijn, het was een warm ontvangst.
    Groetjes De Limburgse Reddingshonden

  • #7

    Monique groothuis (zondag, 08 december 2019 16:28)

    Vandaag voor de eerste keer dogescape mee gedaan, super leuke spellen en speurtocht voor de honden en uitdaging voor de baas.
    Doe zeker nog een keer mee bij de volgende escape .
    Groetjes van monique en lucky

  • #6

    Romy (dinsdag, 03 december 2019 19:36)

    We hebben meegedaan aan verschillende activiteiten van Dogcoach Claudia: 2x de Dog Escape en een speurtocht in het Land van Ooit. Wat een plezier voor baas en hond! Alles is tot in de puntjes verzorgd, altijd met veel liefde en enthousiasme. Mijn hond vindt het altijd super leuk om bij jullie te speuren en puzzelen. Zijn zelfvertrouwen groeit zichtbaar als hij weer een spoor heeft gevonden. Hij gaat daarna weer moe en voldaan naar huis. Bedankt voor deze geweldige activiteiten. Tot een volgende keer!

  • #5

    Sandra (maandag, 02 december 2019 23:07)

    Begin van het jaar voor het eerst kennis gemaakt met het team van dog-coach. Deel genomen met mijn jongste hond aan de dog-escape-forest. Heel leuk om te doen. Als snel volgde de dog-fun-games, ook een aanrader. En onlangs met mijn oudste hond dog-escape-forest gedaan. Had voldoende vertrouwen in het team, om ook met mijn oudste hond, die makkelijk overprikkelt raakt, deel te nemen...en geen seconde spijt. De events worden begeleid door een kundig en enthousiast team. Voor elke hond is ruimte en met je deelname steun je ook nog eens een goed doel. Perfecte combi toch? Mij zien ze in 2020 in ieder geval weer om deel te nemen met mijn honden aan superleuke events.

  • #4

    Kees & Karin Maas (maandag, 02 december 2019 20:13)

    Onze honden en wij hebben heel erg genoten van de Escape Forest dag in de Drunense Duinen. Het was heel erg leuk. De DogCoach heeft het op een mooie, speelse manier opgezet. De begeleiding is erg enthousiast en daarom werden de honden en wij nog enthousiaster. Aanrader! ��

  • #3

    Ine (maandag, 02 december 2019 19:26)

    Dog escape... wauw wat een leuke ervaring!
    Zou het morgen meteen weer willen doen.. heel leerrijk voor v
    Baasje en hond.
    Mooi spel wat goed in elkaar is gestoken, top Team✌��
    Knuff Ine & Vana�

  • #2

    Sytske en Joris (maandag, 02 december 2019 19:23)

    Claudia heeft ons heel erg goed geholpen met het trekken van Joris. Eerst de cursus wandelen zonder trekken gedaan, daar hebben we heel veel waardevolle tips gekregen. Ik wilde toch nog een keer alleen met Claudia in het bos lopen omdat daar de meeste problemen liggen. Dat was heel waardevol, met heel veel tips.... Het was ook heel gezellig! Het gaat nu heel erg goed en het wandelen is weer leuk geworden...

  • #1

    Heidi (maandag, 02 december 2019 19:07)

    Wat is Claudia (DE dog coach) toch een geweldig mens. Met haar wijze raad staat ze mij bij om onze Hope te leren te begrijpen en mij te leren hoe met Hope om te gaan. Ook al verschillende aktiviteiten gedaan ,altijd super leuk leerzaam en gezellig! Echt een aanrader!