Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Helaas zijn we door een foutje in november 2019 alle (super mooie) recensies van de afgelopen jaren kwijt geraakt :( Gelukkig staan er ook veel op onze Facebookpagina!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 63
 • #63

  Dianca van de Ven (zaterdag, 11 maart 2023 19:13)

  Puppyfun-les
  Vandaag deelgenomen met mijn Duitse herder pup Hailey van 4,5 maand aan de puppyfun les bij de dogcoach. Het was een geweldig leuke ervaring. Claudia en Esther hadden een heel parcours opgezet in de manege met 10 verschillende spelletjes. Een mooie uitdaging voor de pups. Behendigheid, snuffel- en balansspelletjes wisselden elkaar af. Plezier voor de honden was het belangrijkste. Claudia heeft goed oog voor het gedrag van de honden.
  De sfeer was heel goed en het was een leuke en gezellige ochtend. Aanrader!

 • #62

  Desiree van Gerwen (zaterdag, 11 maart 2023 15:47)

  Genoten van Fun met pub en puber.Onze11 maanden oude Sammy heeft genoten. Lag nadien moe maar voldaan te slapen.Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #61

  Sandra van Steensel (zaterdag, 25 februari 2023 14:23)

  Na een aantal gerichte tips en een wandeling met Claudia. Kan ik nu weer rustig met onze hond wandelen.
  Dank je wel!

 • #60

  Sabine Hoogesteger (zondag, 12 februari 2023 18:35)

  Altijd leuke en originele activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Weer veel plezier gehad met de valentijnswandeling , erg goed georganiseerd.

 • #59

  Winnie (zaterdag, 11 februari 2023 19:38)

  Weer een fijne goed georganiseerde valentijnswandeling gehad met djena

 • #58

  Tamara Fens (zaterdag, 11 februari 2023 18:54)

  Vandaag meegegaan met de Valentijnswandeling
  Zowel een geslaagd uitje voor jezelf als voor je hond.
  Mijn golden retriever vond het geweldig
  Boswandeling en spelletjes en hondenkoekjes! Zeker voor herhaling vatbaar!!

 • #57

  Wilma van den Brink (zaterdag, 28 januari 2023 19:00)

  Wij zijn heel erg blij met alles wat we geleerd hebben van Claudia. En dat was veel. Onze wandelingen en haar praktische huiswerkopdrachten hebben de relatie met onze hond enorm verbeterd. Mijn partner en ik waren niet heel ervaren met honden en worstelden vaak met vragen waar we via internet onvoldoende antwoord op konden vinden. Claudia kon onze hond feilloos lezen en aangeven hoe wij beter konden communiceren met onze hond. Wij raden de Dog Coach dan ook van harte aan voor iedereen die worstelt met vragen over het gedrag van de hond en de band met hun huisdier wil versterken.

 • #56

  Irma (vrijdag, 06 januari 2023 13:27)

  We kijken altijd uit naar het funtrailen op zaterdagochtend. Claudia zorgt dat het plezier bij het speuren voorop staat en dat is voor de hond zo fijn. Iedere keer weer andere stukken hei en bos verkennen samen met de groep. Voldaan en ontspannen komen we terug van de cursus!

 • #55

  Sandra (vrijdag, 06 januari 2023 10:13)

  Barkley en ik doen al een hele tijd mee met funtrailen en na wat wisselingen in de groep hebben we nu denk ik ongeveer twee jaar deze hele leuke groep. Honden en baasjes kennen elkaar en ieder werkt op zijn eigen niveau . Funtrailen is “FUN” , op een ontspannen en leuke manier bezig zijn met je hond. Niet zoals je vaak bij mantrailen ziet de honden in auto laten wachten tot ze aan de beurt zijn, nee je volgt op afstand met je hond degene die bezig is, maakt gelijk dus een lekkere wandeling totdat je zelf met je eigen hond aan de beurt bent. Ik ben gaan meedoen, zodra ik zag dat er plaats was en heb hier nog geen seconde spijt van gehad.

 • #54

  Van van herpen (donderdag, 05 januari 2023 22:05)

  Kort maar krachtig ...top.
  Je kunt geen betere dog coach bedenken
  Jimmi was dol op claudia heel goed geholpen
  De buiten wandeling was top.
  Niet alleen wij maar ook onze 3 kids doen graag de oefeningen .
  Claudia ga zo door je bent een topper

 • #53

  Nelissen (donderdag, 05 januari 2023 20:48)

  Alweer een aantal jaar actief als funtrailer bij Dog-Coach begonnen met een Cairn Terriër en nu inmiddels ook met een Duitse Herder. Beide honden vinden het fantastisch om te doen. Het gebeurt altijd met veel geduld en fun voor zowel hond als eigenaar. En het leuke is dat iedere hond het kan en de eigenaren verrast worden. Dog-coach Claudia begeleid dit met alle rust en binnen de vermogens van de hond dat maakt het leuk voor beide en daarom hou ik het ook al zolang vol. Wie wil dat nu niet. Iedere zaterdag lekker een 1.5 uur in de bossen en lekker actief zijn met je hond. Het is een echte aanrader.

 • #52

  Roxy (donderdag, 05 januari 2023 20:27)

  We doen nu al bijna 4 jaar denk ik Funtrailen bij Claudia! We hebben het zo naar ons zin dat we altijd door zijn gegaan. Claudia is meelevend, eerlijk, denkt mee en voor problemen als die er zijn kan je altijd bij haar terecht. De lessen zijn afwisselend, proberen nieuwe dingen, honden worden op ieder zijn manier uitgedaagd. Wordt gekeken naar wat de hond kan en doet. Super leerzaam. Ook toen we een tijdje minder actief waren was Claudia super betrokken en erg fijn om een luisterend oor te hebben. Als het aan mij ligt stoppen we nooit meer. Gr Roxy

 • #51

  Hope en Heidi (donderdag, 05 januari 2023 18:58)

  Hope en ik komen al een hele tijd bij de Dog -coach. We hebben privé lessen en nemen deel aan verschillende activiteiten. Nu doen we vooral mee met de Fun-trailing
  Heerlijk speuren in groepsverband en lekker samen in de natuur. Hope is daardoor veel socialer geworden naar andere honden en geniet van het speuren. En dit alles onder begeleiding van een altijd vrolijke, enthousiaste Dog coach Claudia. Echt een aanrader om bij haar les te volgen en activiteiten te doen . Heel leerzaam en ontspannen zowel voor de honden en de Baasjes.

 • #50

  Marjolein Sleven (donderdag, 05 januari 2023 14:47)

  Claudia heeft ons (gezin met kinderen) getraind hoe we onze hond Mickey konden opvoeden. Enorm fijne tips en handvaten om ons te helpen bij deze klus.
  Persoonlijk vind ik Claudia een fijn mens die op een rustige en geduldige manier uitleg geeft en heel erg afstemt op je wensen.
  Voor mensen met een eerste hond/kinderen of een hond met handleiding echt een aanrader!

 • #49

  Wendy en Iva (zondag, 18 september 2022 19:14)

  Ik heb samen met onze labradoodle Iva enorm genoten van de ‘Escape room’!
  Midden in de Loonse en Drunense duinen hebben we samen met andere honden en eigenaren gespeurd en gepuzzeld.
  Iva vond het erg leuk, zij werd goed uitgedaagd om haar neus te gebruiken, en ik om puzzels op te lossen en cijfercodes te ontrafelen. Echt een aanrader, voor herhaling vatbaar!

 • #48

  Nicole (zondag, 18 september 2022 13:23)

  Wat hebben twee van mijn westies Vicky en Holly en ik genoten van een heerlijke "Dog Escape Forest" in de Loonse en Drunense duinen.
  Heerlijk samen buiten bezig zijn met de viervoeters.
  Super georganiseerd, positieve mensen en indien nodig advies of hulp, alle ingrediënten om een workshop tot een succes te maken! Aandacht van de dog coach voor iedereen. Petje af!
  We blijven terug komen naar deze leuke workshops! Het is altijd gegarandeerd genieten met de viervoeters, we kijken weer uit naar opnieuw deelname aan een activiteit van de Dog Coach!

 • #47

  Jacques Torn (zondag, 18 september 2022 12:58)

  7 sept 2022. een hele leuke ervaring met Brave om de Dog - Escape mee te maken. Leuke groep - lieve honden die volop hun best deden. Alle puzzle stukken gevonden en met z'n allen de schatkist geopend. Brave was heerlijk moe na deze ervaring. Smaakt naar meer. Blijft leuk om zoekopdrachten te doen en je ziet dat hij het leuk vind.

  Aanrader om een keer mee te doen. Groet, Jacques Torn en Brave

 • #46

  Monique Groothuis (zondag, 18 september 2022 11:48)

  Super escape room gehad , lucky genoot met volle teugen en ik ook.
  Lieve begeleiding en mooi opgezet. Doe al een tijd fun trailen met lucky bij Claudia is ook elke keer genieten.
  Ze helpt je goed en is geduldig, en vooral heerlijke humor.

 • #45

  Anne van Klooster (zondag, 08 mei 2022 23:30)

  7 mei deelgenomen aan Dog Escape Forrest.
  We hebben genoten van het spel en het was zeker voor herhaling vatbaar. En als kers op de taart had onze groep de snelste tijd tot nu toe

 • #44

  Laura (zondag, 08 mei 2022 16:47)

  We hebben gisteren de Dog Escape Forest gedaan. Superleuk spel! Echt samen met je hond aan het werk. Onze honden vonden het ook erg leuk en waren ook ontzettend fanatiek.

 • #43

  Monique van der Ploeg (woensdag, 06 april 2022 16:04)

  Op zondag 3 april mochten we als team dierenkliniek Nossek&Verheijden meedoen met de dog escape forest. Een hele leuke uitdaging met geweldige mensen. Sommige baasjes waren verrast hoe goed hun hond kon speuren. Er ging weer een wereld open. Het speuren was leuk en goed verpakt in een spel zodat de baasjes ook aan de slag moesten. Het was een heel geslaagd evenement en ik kom graag terug.

 • #42

  Loes van Oort (zondag, 03 april 2022 20:32)

  Vandaag meegedaan aan het oplossen van het mysterie van het Geheime Genoodschap en een meer dan geweldige ochtend/middag gehad. Heel goed georganiseerd, hondjes vonden het super en waren heel enthousiast bezig en als klap op de vuurpijl waren de baasjes slim genoeg om de code op tijd te kraken. Absolute aanrader. Wij komen zeer zeker nog een keer terug

 • #41

  Bianca Michels Frederiks (zondag, 03 april 2022 17:56)

  Vandaag een geweldig leuk ochtendje beleefd met een ware Dogescape in het bos onder leiding van Claudia , de Dog coach en haar assistenten ! Super opgezet , relaxte sfeer , met een gezellig praatje van Claudia en uitdagende games voor de honden om te doen ! Ik was voor het eerst , geen idee wat te verwachten, maar de gehele setting wat een ontzettende fijne beleving en mijn jonge meisje Kato deed me verbazen met wat ze allemaal vond ! Een echte aanrader voor iedereen met een hond en ook van een beetje puzzelen houdt!!

 • #40

  Kees en Karin (zondag, 10 oktober 2021 17:09)

  Wij hebben al een paar keer met onze honden Bandhu en Milo meegedaan met Escape Forest. Onze honden vinden het fantastisch! Gaaf om te zien hoeveel en hoe goed ze ruiken en zo heel veel facetten van het spel ontdekken! Claudia is geweldig met alle honden. Ze weet de baasjes erg goede tips te geven; op die manier ga je anders naar je hond kijken en begrijp je hem of haar veel beter. Dat is heel leerzaam! Onze honden hoeven de stem van Claudia maar te horen en zijn meteen enthousiast :)
  Wij vinden Claudia in alle opzichten een aanrader voor alle honden en hun baasjes!

 • #39

  Irma & Sam (zondag, 19 september 2021 19:53)

  De dog-escaperoom was superleuk en goed georganiseerd. We hebben een hele gezellige ochtend gehad. Dit was leuk voor onze hond Jet, maar zeker ook voor ons!
  Voor herhaling vatbaar.

 • #38

  Tamara Fens (zaterdag, 18 september 2021 18:39)

  Vandaag samen met mijn 5 jarige drukke golden retriever Islay de Dog Escape Forest gedaan. We hadden ook echt heerlijk droog weer en niet te warm of te koud maar vond het geweldig hoe Islay en ook de andere honden meteen leken te weten wat ze moesten doen. Heel leerzaam en vermoeiend voor je hond maar was super om te doen. Je leert ook goed naar je hond te kijken of ze met hun neus iets willen vertellen wat ik nog niet zag.
  Echt een aanrader! Gaan het zeker nog keertje doen

 • #37

  Nancy Beudel (zondag, 12 september 2021 15:22)

  Vanmorgen een super leuke dog escape forest gehad. Wat was dit erg mooi in elkaar gezet. De honden en baasjes hebben ervan genoten. Bij een nieuwe dog escape zijn wij weer zeker van de party.

 • #36

  Esther (donderdag, 01 juli 2021 16:06)

  Altijd een feestje om een activiteit bij het team van de Dog-Coach te doen!

 • #35

  Debbie (woensdag, 30 juni 2021 19:46)

  Voor de 3e keer een escape room gedaan. Blijft elke keer een feestje. Elke keer een leuk nieuw concept en goed in elkaar gezet. Wij hebben het altijd naar ons zin!

 • #34

  Jolanda (zondag, 27 juni 2021 21:14)

  Was weer super om de dog forrest escape te doen vandaag. Dit is nu het 3e jaar dat we meedoen en iedere keer weer een uitdaging en uitje voor hond en baas. Ontzettend goed in elkaar gezet spel en puzzel, goed georganiseerd door een gezellig team. Een aanrader voor iedereen, tot volgend jaar!

 • #33

  Sandra (zondag, 27 juni 2021 19:34)

  Eindelijk lieten de corona-regels weer een dog escape forest toe. Een super beleving voor hond en baas. Lekker even samen puzzelen, leuk bedacht en uitgewerkt door het dog-coach team . Weer super leuk om te doen, mijn oudje van 11,5 jaar heeft weer genoten.

 • #32

  Babette & Jorn (maandag, 17 mei 2021 22:15)

  De lessen van Dog-Coach (Claudia) zijn een absolute aanrader. Claudia is een ontzettend fijn persoon om mee samen te werken en haar lessen zijn erg efficiënt en doeltreffend. Naast je specifieke vragen/problemen leer je zoveel extra’s over je hond! Onze pup is vrij nerveus en was vrij bang voor nieuwe mensen, vooral voor kinderen en blaft dan veel. Wij merken na de Lessen aanzienlijk verschil en hebben hem echt beter leren begrijpen.

 • #31

  Brenda, Ruud & Fons (maandag, 17 mei 2021 11:00)

  We hebben onlangs puppytraining gekregen van Claudia voor onze double doodle Fons. Claudia heeft ons alle tools, tips en tricks gegeven om ervoor te zorgen dat onze rugzak gevuld is en wij Fons in zijn puppytijd goed kunnen opvoeden.

  Claudia doet dit met humor, passie en is heel hulpvaardig. Ook een appje sturen met een vraag wordt vrijwel direct beantwoord.

  Wij vonden het top!

 • #30

  Joris (vrijdag, 07 mei 2021 20:36)

  Sinds een aantal weken zijn we begonnen met de training van Claudia. Dit bevalt ons heel erg goed. Je merkt aan alles dat Claudia gek is op honden en goed is met honden Onze Labradoodle puppy Goof is ook gek op Claudia en leert veel. Bij de privé lessen vinden wij het vooral fijn dat er oefeningen en tips zijn voor alle gezinsleden. We zijn nog druk bezig maar vast staat al dat Claudia een absolute aanrader is!

 • #29

  Mariska van Veghel (maandag, 03 mei 2021 23:17)

  We zijn zeer tevreden over Claudia! Ze neemt echt de tijd voor ons, en zeker voor Huts, ons geadopteerd Griekske. We krijgen enorm veel handvatten waarmee we aan de slag zijn gegaan. Het fijne is ook dat Claudia thuis komt en mee gaat wandelen om zo te zien wat wij als baasjes kunnen verbeteren. We zijn blij met haar hulp!

 • #28

  Joris Verhoeven (maandag, 04 januari 2021 15:19)

  Zeer fijne coaching wat voor hond en baas begrijpelijk wordt gemaakt en uitgevoerd. Claudia is leuk voor de hond en zijn baasjes. Een dikke aanrader!

 • #27

  Laura van Dijk (maandag, 04 januari 2021 15:14)

  Wij hebben een husky mix uit het asiel, ontzettend bang en geen zelfvertrouwen, tot dat ze in de puberteit kwam... werkelijk waar geen land mee te bezeilen en ik was toen ook nog eens zwanger, van slopen tot weglopen en hap gedrag. Voor ons tijd om Claudia in te schakelen, na het eerste consult gelijk al wat wijzer en mooi huiswerk mee gekregen, we zagen snel resultaat, na een aantal gedragsconsulten echt duidelijke veranderingen, ook toen onze dochter werd geboren, hele fijne adviezen gekregen! Intussen doen we speuren bij Claudia, en wat vinden wij dat leuk! Onze husky mix blijkt een natuurtalentje! Claudia is een hele leuke vrouw en ik kan haar iedereen aanraden!!
  Gr. Laura en poot van Hiska

 • #26

  Georgina Buitendijk (woensdag, 30 september 2020 11:55)

  Wat een kado om Claudia op je pad te krijgen. Hoe lastig de situatie ook lijkt, Claudia weet het met eenvoudig toe te passen tips, perfect passend bij hond en baasje om te zetten naar een leuke uitnodiging om met andere ogen naar de situatie en vooral natuurlijk naar je hond te kijken. In plaats van lastig wordt het een spel en begint de verbinding die we toch allemaal willen hebben met onze honden, te groeien. Wat voor mij door de begeleiding van Claudia vooral duidelijk is geworden, is dat onze honden niet moeilijk zijn, maar dat ze het moeilijk hebben.
  En Claudia is voor ons degene die perfect aanvoelt wat passend is voor mens en dier.
  Magisch!�

 • #25

  Désirée Weber (woensdag, 15 juli 2020 17:49)

  Wij zijn super blij dat wij, voordat we onze Newfoundlander pup kregen, met Claudia in contact zijn gekomen via bekenden / eerdere klant van Dog Coach. Tijdens de individuele trainingen die Claudia met ons als gezin doet, kijkt Claudia heel goed naar wat zowel onze pup Duc als ons gezin nodig heeft. Claudia laat onze kinderen van 8, 10 en 12 jaar veel verschillende oefeningen met Duc doen waardoor zij zich vertrouwder voelen met onze pup en Duc gaat begrijpen dat hij ook naar hen moet luisteren. Wij hebben veel bewondering voor de wijze waarop Claudia interacteert met de hond en leren daar veel van. Voor ons is de training van Claudia heel belangrijk voor een goede opvoeding van onze hond. Wat ons betreft zeker een aanrader voor iedereen die samen met zijn pup een goede start wil maken voor een mooie tijd met een fijne en gehoorzame hond!

 • #24

  Eric en Marleen (donderdag, 09 juli 2020 20:34)

  Claudia is een geweldige Coach, ze voelt haarfijn aan wat Joep nodig heeft om een lieve en gehoorzame hond te worden. Hoe Joep reageert en alles doet wat gevraagd wordt hebben we allemaal aan Claudia te danken. Claudia is top!!! Claudia maakt snelle afspraken, zodat je vlug kan beginnen met les geven aan je hond, en neemt ruim de tijd bij huis bezoek. Claudia houd van honden, dus het juiste adres. Wil je een lieve en een top coach ga naar Claudia.

 • #23

  Marjolijn (zondag, 05 juli 2020 21:19)

  Coaching van Claudia is een absolute aanrader. Het is echt coaching op maat, zo goed om zo gericht aan de 'pijn punten te werken. het contact is erg fijn, Claudia reageert snel bij vragen en is heel betrokken. wij worden echt geholpen om 'team Moos' op één lijn te krijgen! De huiswerkopdrachten werken fijn, je wordt niet overstelpt door opdrachten maar je werkt echt gericht en in stapjes. Kortom top, een echte aanrader.

  En hond Moos is hyperenthousiast als ze langskomt, die is super fan!

 • #22

  Ester Peters (zaterdag, 04 juli 2020 09:12)

  Of het nu een funtrail cursus is, een wandeling, een dog escape forest of prive lessen thuis het is allemaal een bijzondere ervaring en vooral ontspannen, gezellig en je hond staat centraal.
  Mijn allereerste kennismaking met dog-coach weet ik nog goed, het eerste wat claudia zei was ik onthoud eerder de naam van je hond dan jouw naam - Dat heeft op mij toen een behoorlijke indruk gemaakt, dit had ik niet eerder welke trainer dan ook horen zeggen, iets wat ik ergens anders nog nooit gehoord heb. Ik heb genoeg andere workshops trainingen gedaan ergens anders maar zoals ik het bij Do-Coach heb ervaren had ik het nog niet eerder ervaren. Claudia is een geweldig persoon, ontzettend goed met honden om kan gaan, ik sta er telkens weer versteld van. Wij zijn zo blij met claudia haar hulp en vooral expertise. Ze werken vanuit hun hart en dat merk je voel je...... Hierdoor ben je zelf ook rustiger en ontspannen en neem je dus ook de dingen in je op om te kunnen toepassen als je er alleen voor staat. Kortom een echte aanrader..... !!!!!

 • #21

  Jeannette Hoekstra (woensdag, 01 juli 2020 16:54)

  afgelopen zondag een super leuke speurmorgen gedaan. we waren speciaal voor de dog forest escape gekomen maar ivm corona ging dat niet door, een super leuk alternatief is hier voor in de plaats gekomen. echt een aanrader. wij en de hondjes hebben genoten!

 • #20

  Hanneke (dinsdag, 30 juni 2020 10:53)

  Zijn zijn de steun en toeverlaat als het niet gaat zoals je hoopte met je hond! Honden met een rugzak(je) zien ze als een uitdaging en binnen een les is er al verandering zichtbaar! De tips en het nagestuurde huiswerk zijn super fijn! Ze werken met hun hart en dat is in alles voelbaar!!

 • #19

  Yvonne van Esch (zondag, 28 juni 2020 22:59)

  Helemaal blij dat we de stap hebben genomen om contact met dog coach op te nemen. Claudia heeft ons super goed geholpen om ons gedrag aan te passen en tipscte geven daardoor gaat onze hond het gewenste gedrag vertonen. Na twee prive lessen merken we al zoveel verschil dat geeft positieve stimulans voor ons om ermee door te gaan.

 • #18

  Erna Brinkman (dinsdag, 18 februari 2020 13:55)

  Wat hebben wij een gezellige en leuke 'Valentijnwandeling' gehad op 15 februari. Voor het eerst meegedaan aan een activiteit van de Dog-Coach. Goed georganiseerd van begin tot het einde, mooie route met tussendoor leuke spelletjes voor de honden met zelfgebakken hondenkoekjes. Ook met mijn 2 oudere westies was goed rekening gehouden. Gezellige sfeer, mede dankzij de 2 jeugdige Dog-Coaches Lotte en Tess. Er werd door Tess veel geknuffeld, wat natuurlijk de wandeling tot een echte 'Valentijnwandeling' maakte. Een lekkere kop koffie, een verrassingstasje als afsluiting en de vele gemaakte foto's maakte de dag helemaal compleet. Wij doen zeker vaker mee aan de activiteiten van de Dog-Coach!!!

 • #17

  Winnie de kuijer (maandag, 17 februari 2020 08:48)

  Ik heb met mijn hondje Djena al aan heel wat leuke activiteiten van dog-coach meegedaan, en ik hoop dat er nog vele volgen. Altijd is er super veel aandacht voor de hondjes en de baasjes. Er worden iedere keer weer nieuwe activiteiten bedacht die leuk zijn voor hond en baas. Ga zo door dog-coach en dank je wel voor je goede tips!

 • #16

  Nicole Clemens (zondag, 16 februari 2020 15:32)

  Wat hebben mijn drie westies Lizzy, Holly, Vicky en ik genoten van een heerlijke "Valentijnwandeling" in het zonnetje.
  Heerlijk samen buiten bezig zijn met de viervoeters.
  Super georganiseerd, positieve mensen en indien nodig advies of hulp, alle ingrediënten om een workshop tot een succes te maken! Aandacht van de dog coach voor iedereen. Petje af! Ook de kleine dog coaches Tess en Lotte zijn helemaal geweldig! Fantastisch hoe die ook alles al mee doen. Mijn westies zijn helemaal gek op ze.
  We hopen op nog veel meer leuke dog-coach activiteiten in 2020!

 • #15

  Tamara Fens (zondag, 16 februari 2020 13:56)

  Zaterdag 15-02-2020 heb ik voor het eerst mee gedaan met Valentijnwandeling samen met mijn drukke 4 jarige golden retriever Islay.
  De wandeling zelf was steeds aangelijnd (Islay kan ook los maar aan de lijn ook geen probleem). Onder begeleiding het bos in (Vughtse Heide). Nooit geweest maar heel leuk en mooi wandelgebied. Tussendoor spelletjes gedaan. Zoals fotokaarten zoeken in de omgeving en deze dan in elkaar puzzelen, hondenpoep (niet echte) opruimen en kijken welk team snelste is. Speuren in het bos naar lekkere eigengemaakte hondenhart-koekjes (islay vond ze erg lekker) en deze ook aan een zelfgemaakte tak met hartjes op mogen eten. Voor de baasjes was er koffie en thee en chocolaatjes en haribo hartjes. Alles volgens het Valentijn thema. Waren met ongeveer 12 honden en 2 volwassen begeleiders en 2 kinderen die hun meehielpen en ook goed waren met honden. Wij hadden een topwandeling en komen zeker vaker voor leuke wandelingen en avonturen.
  Dankjewel Dogcoach

 • #14

  Greet & Borevit (zondag, 16 februari 2020 13:51)

  Gisteren voor het eerst op pad met de dog-coach. Borevit is nog jong en wat onzeker maar de wandeling was zo heerlijk relaxed en gezellig georganiseerd dat hij zich binnen de kortste keren helemaal thuis voelde. We hebben genoten van de gezelligheid, de spelletjes met alle koek en de leuke foto's die we achteraf kregen en het was een super ervaring voor Borevit! Zeker voor herhaling vatbaar!