Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Helaas zijn we door een foutje in november 2019 alle (super mooie) recensies van de afgelopen jaren kwijt geraakt :( Gelukkig staan er ook veel op onze Facebookpagina!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 22
  • #22

    Ester Peters (zaterdag, 04 juli 2020 09:12)

    Of het nu een funtrail cursus is, een wandeling, een dog escape forest of prive lessen thuis het is allemaal een bijzondere ervaring en vooral ontspannen, gezellig en je hond staat centraal.
    Mijn allereerste kennismaking met dog-coach weet ik nog goed, het eerste wat claudia zei was ik onthoud eerder de naam van je hond dan jouw naam - Dat heeft op mij toen een behoorlijke indruk gemaakt, dit had ik niet eerder welke trainer dan ook horen zeggen, iets wat ik ergens anders nog nooit gehoord heb. Ik heb genoeg andere workshops trainingen gedaan ergens anders maar zoals ik het bij Do-Coach heb ervaren had ik het nog niet eerder ervaren. Claudia is een geweldig persoon, ontzettend goed met honden om kan gaan, ik sta er telkens weer versteld van. Wij zijn zo blij met claudia haar hulp en vooral expertise. Ze werken vanuit hun hart en dat merk je voel je...... Hierdoor ben je zelf ook rustiger en ontspannen en neem je dus ook de dingen in je op om te kunnen toepassen als je er alleen voor staat. Kortom een echte aanrader..... !!!!!

  • #21

    Jeannette Hoekstra (woensdag, 01 juli 2020 16:54)

    afgelopen zondag een super leuke speurmorgen gedaan. we waren speciaal voor de dog forest escape gekomen maar ivm corona ging dat niet door, een super leuk alternatief is hier voor in de plaats gekomen. echt een aanrader. wij en de hondjes hebben genoten!

  • #20

    Hanneke (dinsdag, 30 juni 2020 10:53)

    Zijn zijn de steun en toeverlaat als het niet gaat zoals je hoopte met je hond! Honden met een rugzak(je) zien ze als een uitdaging en binnen een les is er al verandering zichtbaar! De tips en het nagestuurde huiswerk zijn super fijn! Ze werken met hun hart en dat is in alles voelbaar!!

  • #19

    Yvonne van Esch (zondag, 28 juni 2020 22:59)

    Helemaal blij dat we de stap hebben genomen om contact met dog coach op te nemen. Claudia heeft ons super goed geholpen om ons gedrag aan te passen en tipscte geven daardoor gaat onze hond het gewenste gedrag vertonen. Na twee prive lessen merken we al zoveel verschil dat geeft positieve stimulans voor ons om ermee door te gaan.

  • #18

    Erna Brinkman (dinsdag, 18 februari 2020 13:55)

    Wat hebben wij een gezellige en leuke 'Valentijnwandeling' gehad op 15 februari. Voor het eerst meegedaan aan een activiteit van de Dog-Coach. Goed georganiseerd van begin tot het einde, mooie route met tussendoor leuke spelletjes voor de honden met zelfgebakken hondenkoekjes. Ook met mijn 2 oudere westies was goed rekening gehouden. Gezellige sfeer, mede dankzij de 2 jeugdige Dog-Coaches Lotte en Tess. Er werd door Tess veel geknuffeld, wat natuurlijk de wandeling tot een echte 'Valentijnwandeling' maakte. Een lekkere kop koffie, een verrassingstasje als afsluiting en de vele gemaakte foto's maakte de dag helemaal compleet. Wij doen zeker vaker mee aan de activiteiten van de Dog-Coach!!!

  • #17

    Winnie de kuijer (maandag, 17 februari 2020 08:48)

    Ik heb met mijn hondje Djena al aan heel wat leuke activiteiten van dog-coach meegedaan, en ik hoop dat er nog vele volgen. Altijd is er super veel aandacht voor de hondjes en de baasjes. Er worden iedere keer weer nieuwe activiteiten bedacht die leuk zijn voor hond en baas. Ga zo door dog-coach en dank je wel voor je goede tips!

  • #16

    Nicole Clemens (zondag, 16 februari 2020 15:32)

    Wat hebben mijn drie westies Lizzy, Holly, Vicky en ik genoten van een heerlijke "Valentijnwandeling" in het zonnetje.
    Heerlijk samen buiten bezig zijn met de viervoeters.
    Super georganiseerd, positieve mensen en indien nodig advies of hulp, alle ingrediënten om een workshop tot een succes te maken! Aandacht van de dog coach voor iedereen. Petje af! Ook de kleine dog coaches Tess en Lotte zijn helemaal geweldig! Fantastisch hoe die ook alles al mee doen. Mijn westies zijn helemaal gek op ze.
    We hopen op nog veel meer leuke dog-coach activiteiten in 2020!

  • #15

    Tamara Fens (zondag, 16 februari 2020 13:56)

    Zaterdag 15-02-2020 heb ik voor het eerst mee gedaan met Valentijnwandeling samen met mijn drukke 4 jarige golden retriever Islay.
    De wandeling zelf was steeds aangelijnd (Islay kan ook los maar aan de lijn ook geen probleem). Onder begeleiding het bos in (Vughtse Heide). Nooit geweest maar heel leuk en mooi wandelgebied. Tussendoor spelletjes gedaan. Zoals fotokaarten zoeken in de omgeving en deze dan in elkaar puzzelen, hondenpoep (niet echte) opruimen en kijken welk team snelste is. Speuren in het bos naar lekkere eigengemaakte hondenhart-koekjes (islay vond ze erg lekker) en deze ook aan een zelfgemaakte tak met hartjes op mogen eten. Voor de baasjes was er koffie en thee en chocolaatjes en haribo hartjes. Alles volgens het Valentijn thema. Waren met ongeveer 12 honden en 2 volwassen begeleiders en 2 kinderen die hun meehielpen en ook goed waren met honden. Wij hadden een topwandeling en komen zeker vaker voor leuke wandelingen en avonturen.
    Dankjewel Dogcoach

  • #14

    Greet & Borevit (zondag, 16 februari 2020 13:51)

    Gisteren voor het eerst op pad met de dog-coach. Borevit is nog jong en wat onzeker maar de wandeling was zo heerlijk relaxed en gezellig georganiseerd dat hij zich binnen de kortste keren helemaal thuis voelde. We hebben genoten van de gezelligheid, de spelletjes met alle koek en de leuke foto's die we achteraf kregen en het was een super ervaring voor Borevit! Zeker voor herhaling vatbaar!

  • #13

    Kees en Conny (zondag, 02 februari 2020 11:52)

    Zondag 26 januari meegedaan met de Dog fun games met onze Yoep.
    Een actieve ochtend door het bos.
    We kregen div denkspelletjes,geursporen en behendigheid.
    Altijd leuk de Dog coach activiteiten.
    En als dank kregen we ook nog leuke foto's toegestuurd.
    Bedankt Claudia,Esther en Samira

  • #12

    Peter en Diana (donderdag, 30 januari 2020 10:01)

    Meegedaan met de Dog Fun Games. Een leuke actieve wandeling waar onze honden flink werden uitgedaagd. Afwisselende spellen, zowel denk werk als lekker rennen door een tunnel. Complimenten aan het team! Als toetje krijg je dan mooie foto's. Ook mijn grote complimenten aan de fotograaf!

  • #11

    Marjolein Sleven (donderdag, 30 januari 2020 08:40)

    Claudia heeft ons heel erg geholpen met het opvoeden van onze pup Mickey. Ze heeft zowel ons als onze kinderen geleerd hoe het nou werkt met zo'n pup.
    Zonder haar tips, leuke en makkelijk uitvoerbare oefening hadden we niet zo'n fijne hond gekregen.

    Verder heb ik samen met mijn dochter van 10 meegedaan aan een wandeling dog fun games! Erg leuk om te doen zowel voor mij, mijn dochter als Mickey!
    #aanrader

  • #10

    Conny Borst (zondag, 15 december 2019 12:03)

    Al heel veel keer meegedaan met verschillende activiteiten van de Dog-coach.
    Zoals speurtocht in het voormalige land van ooit, Fun dog games,Funtrailen en vorige week zondag voor het eerst een Dog escape.
    Wat was dit ontzettend leuk om te doen zowel voor de baas als voor de hond.
    Het is altijd veel plezier met Claudia en haar team van de Dog-coach ik hoop nog vele malen te mogen genieten van al die leuke activiteiten.

  • #9

    Esther Brenninkmeijer (dinsdag, 10 december 2019 16:11)

    Claudia heb ik leren kennen bij de hondentraining van de Dierenbescherming. Vol ontzag keek ik naar de lessen van Claudia. Wat weet zij mens én hond op een leuke, enthousiaste manier te motiveren. Ze kan goed de vinger op de zere plek leggen, maar doet dat met humor. Ik was dan ook meteen enthousiast toen Claudia en ook Esther me vroegen om dog-escapes voor de Dog-coach op te zetten. We werken met een super team, de een is goed in het begeleiden van het speuren, de ander houdt het gedrag van de honden in de gaten, we proberen het spel in goede banen te begeleiden en maken het gezellig! En dan is de dog escape nog maar 1 onderdeel van wat de dog-coach doet. Er zijn nog veel meer fun activiteiten en trainingen, en Claudia geeft full focus persoonlijke begeleiding. Volg de website en fb!

  • #8

    Limburgse Reddingshonden (maandag, 09 december 2019 20:19)

    Wij zijn een Vzw uit het Belgisch Limburg.
    We trainen onze honden om vermiste personen te zoeken.
    Speurwerk is voor hond en mens een super leuke bezigheid.. Daarmede deden we mee aan de “Dog Escape”
    Wauw wat was dat ontzettend leuk om te doen!!
    Wij hebben er met heel ons team van genoten!
    Spel was goed georganiseerd, en hebben het gehaald binnen de tijd
    Top Team Dog Escape! Jullie mogen fier zijn, het was een warm ontvangst.
    Groetjes De Limburgse Reddingshonden

  • #7

    Monique groothuis (zondag, 08 december 2019 16:28)

    Vandaag voor de eerste keer dogescape mee gedaan, super leuke spellen en speurtocht voor de honden en uitdaging voor de baas.
    Doe zeker nog een keer mee bij de volgende escape .
    Groetjes van monique en lucky

  • #6

    Romy (dinsdag, 03 december 2019 19:36)

    We hebben meegedaan aan verschillende activiteiten van Dogcoach Claudia: 2x de Dog Escape en een speurtocht in het Land van Ooit. Wat een plezier voor baas en hond! Alles is tot in de puntjes verzorgd, altijd met veel liefde en enthousiasme. Mijn hond vindt het altijd super leuk om bij jullie te speuren en puzzelen. Zijn zelfvertrouwen groeit zichtbaar als hij weer een spoor heeft gevonden. Hij gaat daarna weer moe en voldaan naar huis. Bedankt voor deze geweldige activiteiten. Tot een volgende keer!

  • #5

    Sandra (maandag, 02 december 2019 23:07)

    Begin van het jaar voor het eerst kennis gemaakt met het team van dog-coach. Deel genomen met mijn jongste hond aan de dog-escape-forest. Heel leuk om te doen. Als snel volgde de dog-fun-games, ook een aanrader. En onlangs met mijn oudste hond dog-escape-forest gedaan. Had voldoende vertrouwen in het team, om ook met mijn oudste hond, die makkelijk overprikkelt raakt, deel te nemen...en geen seconde spijt. De events worden begeleid door een kundig en enthousiast team. Voor elke hond is ruimte en met je deelname steun je ook nog eens een goed doel. Perfecte combi toch? Mij zien ze in 2020 in ieder geval weer om deel te nemen met mijn honden aan superleuke events.

  • #4

    Kees & Karin Maas (maandag, 02 december 2019 20:13)

    Onze honden en wij hebben heel erg genoten van de Escape Forest dag in de Drunense Duinen. Het was heel erg leuk. De DogCoach heeft het op een mooie, speelse manier opgezet. De begeleiding is erg enthousiast en daarom werden de honden en wij nog enthousiaster. Aanrader! ��

  • #3

    Ine (maandag, 02 december 2019 19:26)

    Dog escape... wauw wat een leuke ervaring!
    Zou het morgen meteen weer willen doen.. heel leerrijk voor v
    Baasje en hond.
    Mooi spel wat goed in elkaar is gestoken, top Team✌��
    Knuff Ine & Vana�

  • #2

    Sytske en Joris (maandag, 02 december 2019 19:23)

    Claudia heeft ons heel erg goed geholpen met het trekken van Joris. Eerst de cursus wandelen zonder trekken gedaan, daar hebben we heel veel waardevolle tips gekregen. Ik wilde toch nog een keer alleen met Claudia in het bos lopen omdat daar de meeste problemen liggen. Dat was heel waardevol, met heel veel tips.... Het was ook heel gezellig! Het gaat nu heel erg goed en het wandelen is weer leuk geworden...

  • #1

    Heidi (maandag, 02 december 2019 19:07)

    Wat is Claudia (DE dog coach) toch een geweldig mens. Met haar wijze raad staat ze mij bij om onze Hope te leren te begrijpen en mij te leren hoe met Hope om te gaan. Ook al verschillende aktiviteiten gedaan ,altijd super leuk leerzaam en gezellig! Echt een aanrader!