Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 49
  • #49

    Stephanie Kusters-Steinmann (zondag, 20 oktober 2019 17:25)

    Wat was het een feest om vandaag met een aantal clubleden van de AHC deel te nemen aan de escape Forrest. Een combinatie van teamwerk met je hond én teamwerk met de andere honden en bazen. Een uurtje speuren, puzzelen en lekker door het bos struinen. Weer of geen weer: dit uitje is een aanrader voor elke baas en hond die wel van wat afwisseling houdt.
    Enorm bedankt team van Dog-Coach!

  • #48

    Machteld (woensdag, 07 augustus 2019 17:02)

    Fien, mixje jachthond, en ik hebben op 03.08.2019 meegedaan met de speurneuzenworkshop in wat voorheen Het Land van Ooit was. Het was heel goed geregeld.
    Fien is een individualist en veel met haar neus bezig. Bij de 1e stop zei de Dog-coach-dame dat IK Fien gerust kon volgen. � Oeps, dat was toch ff wat anders. En ...... ik heb het gedaan. We hebben de tocht goed volbracht. Heerlijk samen met Fien door dat dicht beboste groen lopen. Terug op honk kregen we een drink je, een goodie bag en de gelegenheid met andere deelnemers te praten voordat we naar huis gingen. Bedankt Dog-coaches, we hebben genoten!

  • #47

    Carolijn met Luna en Duena (zondag, 04 augustus 2019 08:30)

    Wat hebben we weer een super leuke ochtend gehad!
    Heerlijk gespeurd in het Land van Ooit. Zo leuk om daar weer eens te zijn geweest.
    Met ook nog eens lekkere koffie en een doggiebag als afsluiter!!
    Dank je wel Claudia en Esther en de andere dames en meiden voor deze goed georganiseerde speurtocht. Wie weet zien we elkaar in de herfst met de nieuwe forrest-escape ;)
    Groetjes Carolijn en een natte neus van Luna en Duena!

  • #46

    Ingrid verbeek (zaterdag, 03 augustus 2019 21:10)

    Geweldig leuke speurtocht gedaan met mijn hond in 't land va Ooit. Tot in de puntjes verzorgd en ondertussen ook veel geleerd over de personages van' t land van Ooit. Echt een leuke activiteit om samen met je hond te doen omdat je de hele weg samenwerkt. En op het einde een heerlijke doggy bag voor zowel baas als hond. Echte aanrader!!!

  • #45

    Jolanda en Dex (zaterdag, 03 augustus 2019 18:49)

    Eerder al 2x de dog forrest escape gedaan, vandaag de cache puzzel speurtocht in het Land van Ooit. Was weer geweldig! De fantastische verhalen en setting die gecreëerd worden, zowel voor hond als mens een avontuur en uitdaging. Super leuk en zeker een aanrader!

  • #44

    Jolanda Plugge en Indy (maandag, 22 juli 2019 20:29)

    Indy en ik hebben het heel leuk gehad met speuren. Jullie hebben het zo leuk opgezet.
    Dit is nu de 2e keer dat we bij bij jullie speuren. Ik kan zien dat Indy het zo leuk vind om mee te doen. Ze geniet ervan. Volgend jaar zijn we er weer. Samen met Romy en Nino. Ik heb ook genoten.

  • #43

    Conny Borst (dinsdag, 25 juni 2019 22:21)

    Zaterdag 22 juni 2019 Dog -Fun- Games
    Was weer een leuke en leerzame ochtend samen met Yoep.
    We zijn samen lekker bezig geweest om de verschillende puzzels in het bos samen op te lossen.
    Voor leuke activiteiten samen met je hond ben je bij de Dogcoach op de juiste plek.
    Bedankt Dogcoach.

  • #42

    Marianne Schop (maandag, 24 juni 2019 10:50)

    Zaterdag 22 juni 2019 Dog-Fun-Games
    Wat een verrassing voor hond en het baasje...
    Na wat uitleg vd Honden-Coach werden we het bos in gestuurd om te puzzelen en te gaan speuren.
    Hoe spannend was dat, gelukkig hebben we een slimme hond die speuren heel erg leuk vindt en snel door had wat de bedoeling was, bij het hengelen naar het visje ging Dazzle niet voor het visje wat daar aan zat....maar sleurde mij mee naar de schat kist !
    We hebben samen genoten van een geweldige ochtend.
    Dank jullie wel �

  • #41

    Team TumTum (zaterdag, 22 juni 2019 15:44)

    22 juni 2019 De Dog-Coach Fun Games stond op ons programma.
    Een nieuwe activiteit.... wat een fantasie van team Dog-Coach om steeds maar weer iets nieuws te verzinnen... en alles, maar ook alles draait om samen werken; samen met je hond, leuke activiteiten doen, maar ook goed kijken naar je hond, wat doet ze... waarom doet ze zoals ze doet... ohhhhh daar is iets lekkers te halen. Echt zo mooi om te beleven.
    Op het eind mogen de baasjes weer hun hersens laten kraken om de Fun-Games helemaal te laten slagen.... en met een volle goody bag keren we huiswaarts.... TumTum ligt binnen 5 minuten in dromenland...lekker nagenieten, meisje... we gaan echt nog wel een keer!!!

  • #40

    Winnie (zaterdag, 22 juni 2019 14:53)

    Vanochtend hebben Djena en ik meegedaan aan de dog fun games. het was een super leuk spel, we hebben genoten dank jullie wel

  • #39

    Kitty (vrijdag, 10 mei 2019 10:06)

    We hebben sinds zaterdag een andere hond. Hij loopt na wat instructies en soms corrigeren braaf met me mee.
    Ik heb Mn doel al bereikt geloof ik. Ik ben blij. Ik denk dat Chico de commando’s al kende. Was alleen even vergeten dat hij ze bij ons ook moet gebruiken. Maar we oefenen gewoon verder. As zaterdag zal onze dochter de oefeningen mee doen.
    Bedankt alvast en tot zaterdag

    Mvg kitty ( en Chico)

  • #38

    Romina (maandag, 06 mei 2019 16:31)

    Op 28 april 2019 voor de 2e keer meegedaan aan de Dog Escape. Wederom een fantastische dag! Jessie en Rico hebben het ontzettend leuk gehad en waren totaal uitgeput na deze dag! Het is echt een aanrader !! We hebben genoten! Alle credits voor de organisatie!
    Op naar een volgende keer, want die gaat er gegarandeerd weer komen! :)

  • #37

    Richard R. (maandag, 29 april 2019 10:50)

    Wij deden mee met de Dog Escape Forest. Dat was echt heel leuk. De begeleiding zorgde ervoor dat iedereen erbij werd betrokken. Het speuronderdeel was goed uitgewerkt en geschikt voor alle soorten honden. De puzzels en het verhaal waren ook erg goed bedacht en Escape-Room waardig. Je moest echt samenwerken en nadenken.
    Echt een leuke ochtend gehad. Je kreeg een mooi saamhorigheidsgevoel met je hond!

  • #36

    Marianne (zondag, 28 april 2019 18:55)

    Voor de 2e keer meegedaan aan een dog escape , weer geweldig. Kajam heeft heerlijk gesnuffeld en de baasjes goed gepuzzeld. Een aanrader voor iedereen die actief met zijn hond wil bezig zijn. Geschikt voor alle honden. Claudia en team: reuze bedankt voor de geweldige puzzels, aandacht en begeleiding!! Tot een volgende keer.

  • #35

    Joyce (zondag, 28 april 2019 17:54)

    Voor de 2e keer meegedaan! Erg genoten van de leuke spelletjes en het oplossen van de puzzel! Echt een aanrader. Erg leuk om samen met je hond actief bezig te zijn.

  • #34

    Debbie (zondag, 28 april 2019 17:46)

    Meegedaan aan de escaperoom het verdwenen huis. Goed georganiseerd en super dat jullie zo lief waren om zo nu en dan op Jaeger te passen als het nodig was.
    Leuke spelletjes, Jaeger en ik hebben ons weer vermaakt! Volgende keer doen wij weer zeker mee.

  • #33

    Delano en Cora (zondag, 28 april 2019 17:06)

    Vandaag hebben Delano en ik meegedaan aan de nieuwe Dog Escape Forrest Het verdwenen huis !! met onze 2honden een Bullmastiff Callen en BorderCollie Kensi ,voor mij de 2 e keer voor mijn zoon Delano de eerste keer Het was superleuk Callen en Kensi gingen er helemaal voor ( al was Callen nogal fanatiek hahaha ) en we hebben weer een superleuk uur gehad fijne begeleiding en gewoon genieten Kijk al weer uit naar de volgende of iets anders leuks �Weer een aanrader ! dank jullie wel ��

  • #32

    leny en lady (woensdag, 17 april 2019 07:50)

    Wat was het weer spannend om de vloek van het verdwenen huis op te lossen.
    Gelukkig is dat gelukt.
    Lady en ik hebben een hele fijne middag gehad.
    Esther en team bedankt en tot de volgende keer.

  • #31

    Lisette en TumTum (dinsdag, 16 april 2019 16:03)

    15 april 2019...……… weer op pad om een evenement van de Dog-Coach te beleven. Dog-Escape Forest 2.0 "Het verdwenen huis",
    TumTum is Fan van de Dog-Coach want je krijgt volop aandacht, er is tijd voor een knuffel, maar de hersens moeten ook aan het werk. TumTum genoot van alle snuffel spelletjes verspreid in het bos, het levert naast het vele creatieve denken ook nog iets lekkers op. TumTum het allerbeste middel om deze Escape-Forest weer tot een goed einde te brengen, want ook aan jouw hersenen wordt gedacht.
    Wat een organisatie, wat een uitdagingen weer, wat een creativiteit, een TOP-attractie voor hond en mens. Echt super genoten weer en een goed gevulde Goody Bag als aandenken, ook dat hoort er altijd bij.
    Het Verdwenen Huis staat als een Huis...………… een beleving van begin tot eind....
    Super Bedankt en tot snel!

    Liefs Lisette en TumTum


    Vandaag, 30 september, hebben TumTum en ik voor de 2e maal deelgenomen aan de Escape Forest; het was wederom genieten. Mooi om te zien, dat ieder zelf aan de slag kan gaan en toch ook weer een groep wordt. Terwijl de hondjes alleen maar genieten van alle geuren, gaan de baasjes voor de overwinning.
    Het is en blijft een geweldig mooie ervaring om zo met je hond bezig te zijn.
    De Dog-Coach...……. niet meer weg te denken uit ons hondenleven!

    Speur- en Puzzeltocht in Het Land van Ooit.
    Voor de tweede maal deze bijzondere tocht met TumTum volbracht. En weer super genoten! Ook dit is een echte aanrader!
    Als Fan van Actief met Inzicht en Hersenwerk hebben we in de Dog-Coach een meer waardevolle vervanger voor gevonden. De Dog-Coach voor ons een combinatie van Actief met Inzicht en Judith Lissenberg.
    Leuk, gezellig bezig zijn met TumTum/hond in een mooie omgeving. Het weer hadden we vandaag ook mee, natuurlijk.
    Je wordt goed begeleidt tijdens de workshopt/evenement, hondjes erg verwend, wij ook na afloop trouwens.
    Gemoedelijk, gastvrij, goede kennis op het gebied van honden, motiverend, creatief zijn maar enkele eigenschappen die het team van de Dog-Coach in zich hebben!
    Thanks !!! Liefs TumTum en Lisette

  • #30

    Sandra van den Hoek (maandag, 15 april 2019 07:16)

    Dog escape forest gedaan met Barkley: Honden speuren en baasjes puzzelen. Geen idee wat ik moest verwachten. Het doel is om een kist te kunnen openen. In het bos liggen overal dingen verborgen, die hiermee te maken hebben. Het moet je uiteindelijk lukken om met alle gevonden dingen/aanwijzingen de schatkist te openen. Het was heel leuk, ook om te zien hoe Barkley het speuren zou oppakken. Zeer geslaagd, een aanbeveling!

  • #29

    Ton van Poppel (zondag, 14 april 2019 20:16)

    Vandaag met Dylan meegedaan met de activiteit Dog Forest Escape - Het Verdwenen Huis. Ik had geen idee wat het inhield. Het is niet in 2 woorden uit te leggen. De hond moest een speur volgen. In het bos lagen overal dingen verspreid, die uiteindelijk moesten leiden tot het openmaken van een kist.
    B.v. foto's waarop een soort sleutel, deze correspondeerde weer met een vogelkooitje waarop eenzelfde sleutel. Tennisballen waarop een cijfer, stoffen diertjes waarop een getal. Dit zijn maar enkele dingen, maar via alle "onderdelen" was het mogelijk om de kist te openen. Dit alles in 40 minuten tijd.
    Het was genieten, zowel voor de hondjes als wel voor hun baasjes. Zo leuk, dat ik me voor een volgende keer weer heb opgegeven.
    De organisatie was perfect, geweldig !

  • #28

    Ivonne Vonk (dinsdag, 19 februari 2019 16:57)

    Afgelopen zondag 16/2/2019 meegedaan met de speur- en puzzeltocht in het voormalige Land van Ooit. Wij en de hondjes hebben ervan genoten. Had van ons nog wat langer mogen duren, we waren voor ons gevoel snel klaar. Demi snuffelt aan van alles en nog wat. Maar Luna haar snuffelkwaliteiten daar konden we heel goed de route en voorwerpen mee vinden. Voor herhaling vatbaar.

  • #27

    Ton van Poppel (zaterdag, 16 februari 2019 20:18)

    De speur- en puzzeltocht bij het Land van Ooit was heel leuk. Mijn shelties Dylan en Jumper hebben genoten. Het was goed georganiseerd.

  • #26

    heidi geerts (vrijdag, 15 februari 2019 20:10)

    Al verschillende activiteiten gedaan bij dog -coach . Altijd met veel
    Plezier zowel voor hond en baas. Ook prive les van Claudia , alles op
    Positieve manier en zeer leerzaam.

  • #25

    Mindy (maandag, 31 december 2018 16:28)

    Met mijn hond Elvis deelgenomen aan de kerstwandeling van Dog-Coach. Hartstikke leuk om met zo'n grote groep te wandelen en bijzonder hoe goed dat onderling met de honden gaat! Erg leuk ook dat de wandeling af en toe onderbroken wordt voor een leuk spelletje. Helaas was dat wel wat koud voor Elvis (hij heeft geen ondervacht) door het stilstaan. Maar dat was dan ook het enige minpuntje!
    Aanrader!
    Groet Mindy

  • #24

    Ton van Poppel (maandag, 24 december 2018 09:39)

    Voor de eerste keer met Jumper deelgenomen aan de (kerst)wandeling. Deze activiteit was door Dog-Coach perfect georganiseerd. Tijdens de wandeling werden kerst gerelateerde spelletjes gedaan met de honden. Ook kregen de honden regelmatig een lekkertje. Heel leuk. Voor herhaling vatbaar.

  • #23

    Gaby Bemelen (zondag, 23 december 2018 18:36)

    Wat een super leuke goede coaches!
    Claudia Boy heeft me nieuwe inzichten gegeven in onze roedel die door het wegvallen van de roedelleider wat chaotisch was. Heel scherp en hoe fijn dat er na het bezoek nog zo'n goede opvolging is!
    Vandaag ben ik met 1 van onze honden meegegaan met de Kerstwandeling, een wandeling met spelletjes. Nou hou ik dus echt niet van spelletjes maar had over die activiteit tijdens de wandeling heen gelezen. Wat heb ik een leuke ochtend gehad, geweldig wat een heerlijk onzinnige spelletjes, gezellige mensen en goede organisatie.
    Op beide vlakken zijn het toppers! Dank je wel voor het advies en de leuke dag :)

  • #22

    Ton van Poppel (zondag, 23 december 2018 18:04)

    Het was de eerste keer dat ik deelnam aan een activiteit van Dog-Coach, dit keer de kerstwandeling. Alle lof voor Dog-Coach. Geweldig georganiseerd.

  • #21

    Jolanda (zondag, 30 september 2018 19:47)

    Superieure ervaring waar samenwerken en plezier met je hond centraal staat. Je wordt beiden uitgedaagd met hersenwerk aan de slag te gaan, super leuk en zeker aan te raden!
    Opbrengst gaat ook nog naar een goed doel, dus wat wil je nog meer?!

  • #20

    theo en marianne (dinsdag, 26 juni 2018 19:12)

    Genoten afgelopen zondag de 24e juni van Dog Escape Forest. Mooie locatie in de Loonse Drunense duinen, prachtig weer, alles prima verzorgd. Leuke snuffelspelletjes voor de hond en daarna de baasjes aan de gang om de codes te kraken. Echt teamwork!. En dat alles onder deskundige en gezellige begeleiding!!. Echt een aanrader.
    Nog een leuke verrassing mee naar huis en het inschrijfbedrag is deels ook nog eens voor een goed doel. Kortom SUPER !!
    Kajam was de rest van de dag total loss :)

  • #19

    Lisette en TumTum (zondag, 08 april 2018 21:12)

    Vandaag meegedaan met de Dog Escape Forest in Vught. We, TumTum en ik hebben genoten; genoten van de mooie omgeving, het prachtige weer, maar het meest genoten waar het eigenlijk waar om ging.... Lekker bezig zijn met je hond, met leuke spelletjes, puzzeltjes en uitdagingen, begeleid door gastvrije, gemoedelijke, gemotiveerde hondenmensen, met het hart op de juiste plaats, met gezellige mede hondenbezitters, apart en toch een team, het was TOP!
    Geen aandacht te kort gekomen!!
    Voor het geld hoef je het echt niet te laten en je steunt ook nog een goed doel!!
    Tot ziens, Lisette en TumTum

  • #18

    marianne van vugt (zondag, 07 januari 2018 12:59)

    Wederom een fijne ochtend met Kajam, onze bouvier, en een aantal anderen. Ook al was het weer niet bijzonder, de wandeling met alle spelletjes en oefeningen was dat zeker wel. Er is alle aandacht voor wat de hond kan en wil, niets moet maar er wordt wel geprobeerd of je hond toch een stapje vooruit kan zetten. Claudia heeft humor, is duidelijk en heeft een luisterend oor voor evt. vragen of problemen. SUPER!
    Na afloop even napraten onder het genot van een kopje koffie/thee, we kregen een lekker presentje mee voor onze hond en last but not least prachtige foto's gemaakt door Esther. Een topwandeling.

  • #17

    Marianne van Vugt (maandag, 20 november 2017 17:01)

    Gisteren, zondag, stond de sociale hondenwandeling op het programma. Met nog 5 andere ( voor mij vreemde ) honden heel relaxt gewandeld door de prachtige bossen. Behalve wandelen was er ook tijd en ruimte voor leuke hondenspelletjes, advies vragen/krijgen van Claudia, wat altijd heel waardevol is. Esther zorgde voor het maken van de mooie foto's. Na afloop nog even nagepraat met een lekker kopje thee/koffie en kreeg onze Kajam( en de anderen) zelfs nog een cadeautje mee. Kortom een heel geslaagde eerste keer voor mij en er gaan er nog zeker volgen. Een aanrader voor iedereen die graag met zijn hond bezig is en nog wat wil leren. Bedankt!!

  • #16

    Anja van Bijnen (zondag, 19 november 2017 20:59)

    Op 19 nov. heerlijke wandeling gemaakt op de Vughterheide met nog 5 andere honden, onder de vertrouwde en leerzame leiding van de altijd goed gehumeurde Dog - coach Claudia.
    Eshter zorgde voor prachtige foto's en na de wandeling hebben we nog genoten van een heerlijke kop koffie en thee. Zeker een aanrader om ontspannen tijdens een gezellige wandeling goede bruikbare tips te krijgen. Hoe leuk kan het zijn om met je hond bezig te zijn! Bedankt Claudia !

  • #15

    Monique Werkhoven (zondag, 19 november 2017 18:44)

    Een leerzame, gezellige ochtend met Claudia die tijd heeft voor iedereen. Met als afsluiting een lekker bakske koffie en een cadeautje voor iedere hond; erg leuk!

  • #14

    Sim (zondag, 19 november 2017 16:49)

    Nou, t was zo ver. Eerste wandeling met Claudia was geweldig en fantastische herfst weer maakte alles nog leuker natuurlijk.
    We waren met z'n 6en. Voor Miro is altijd eerste 10 min. spannend. Daarna hebben we echt genoten. Ook heel leerzaam natuurlijk.
    Kortom t was heel gezellig en goede ervaring.
    Tot de volgende keer

  • #13

    Sim (donderdag, 26 oktober 2017 19:45)

    Ik ben Sim. Ik ben ongeveer 7 jaar vrijwilligster in het asiel. Ik ben begonnen met het schoonmaken van de hokken en ben doorgegaan totdat ik mijn doel bereikt had: hondenuitlater worden! En dat duurde niet lang. Ik hou enorm veel van dieren en met name van honden. Ik heb in totaal 6 honden gehad in mijn leven tot ik in het asiel begon te werken. Ik heb een Mechelaar uit het asiel gehad die een hele mooie leeftijd heeft bereikt (15 geworden) ondanks alle slechte ervaringen in haar leven. Momenteel heb ik al 2,5 jaar een kruising stafford/pitbull en hij is nu 7 jaar oud.
    Ik wist al meer over honden dan een gemiddeld persoon. Maar sinds ik in het asiel werk heb ik nog heel veel bijgeleerd. Door het uitlaten en omgaan met heel veel verschillende rassen, leeftijden, karakters en ongeweten achtergronden leer je zo veel! Dat vind ik echt geweldig.
    Maar als je werkt met honden die bepaalde issues hebben dan heb je echt professionele hulp nodig. Daarom ben ik begonnen met het volgen van specifieke trainingen. Oh my God, wat een verandering was het, zelfs al na eerste les.
    We hadden heel goede trainster namelijk Claudia Boy. Kleine vrouw maar wel met een indrukwekkend karakter. Haar manier van trainen is simpel, duidelijk, diervriendelijk en het werkt. Als je maar haar goed luistert en doorgaat tot je het gewenste resultaat bereikt. Dat is het geheim eigenlijk. Doorgaan niet opgeven.
    Iedere hond is anders. Zij luisterde altijd eerst naar het verhaal van de hondenuitlaters, want wij kenden honden beter dan haar. Daarna ging zij alleen naar het hok toe om het gedrag van de hond te observeren. Zag zij in de hond wat wij haar verteld hadden? Of was er toch iets anders aan de hand? Vervolgens keek Claudia vanaf een afstand toe hoe we met de hond liepen en we hoe we met bepaalde situaties omgingen. Hoe de hond reageert de hond op de omgeving, mensen, andere honden, geluiden enz. Na een grondige observatie maakte ze een plan van aanpak en adviseerde ons met welke methode we aan de slag moesten gaan. Na 2 weken keek zij weer hoe is of de juiste vooruitgang was geboekt. Mocht een methode bij een hond niet werken dan heeft ze altijd een alternatief plan.
    Ik was zo blij met haar en onze trainingen samen. Ik heb zoveel geleerd van haar en met haar.
    Het meest belangrijkste is hoeveel asiel honden zijn geholpen door Claudia en weer in de maatschappij hun plekje hebben kunnen vinden. Ze hebben een passende baas gevonden. Een aanpak waardoor en nier gekozen is voor het inslapen van de honden maar juist door op een passende manier te trainen.
    We hebben het allemaal gezien dat een hond met het label "agressief" na de training weer een geweldige hond werd. Niet iedere hond moet perse spelen met andere honden. Je moet je hond leren kennen, trainen en in stapjes alles onder controle te krijgen ipv angst, frustratie, boosheid enz.
    Ik ken twee periodes: Voor Claudia en na Claudia. Ik train met mijn hond ieder dag. Het is een gewoonte voor mij en ik vind het leuk.

    Ik ben heel dankbaar dat wij zo'n kostbare trainster hadden.
    Ik wens haar het allerbeste. Want dat verdient zij.

  • #12

    Patricia van der wulp (vrijdag, 15 september 2017 22:46)

    Een groot voorbeeld... Dat is claudia voor mij. Ze is vol passie en liefde bezig als ze de mensen en ook de honden helpt hij de "problemen" die er zijn..
    Voor elk dier een andere aanpak maar ze weet altijd welke.
    Op elk moment kan je haar om advies vragen en niks is haar teveel, een dog-coach in hart en ziel!

  • #11

    Esther Brenninkmeijer (vrijdag, 15 september 2017 10:11)

    Claudia en ik zijn jarenlang hondentrainer geweest bij de Dierenbescherming in Den Bosch. Wat een fijne collega! Claudia is in eerste instantie een trainer met een hart voor dieren, maar is ook een trainer die een band opbouwt met haar cursisten. Met respect heb ik gekeken naar haar lessen; vol passie en ook met humor. Je volgt met plezier een training of workshop bij haar en krijgt inzicht in het gedrag van je hond, maar zeker ook in dat van jezelf..

  • #10

    Brenda de nas (vrijdag, 15 september 2017 10:10)

    Ik heb samen met mijn honden meerdere malen les gehad van Claudia. Dit is zeer goed bevallen, haar kennis maar ook het oog voor individuele aandacht op wat werkt voor jou hond en je zelf! Echt een aanrader.

  • #9

    Adjani van Vreede (vrijdag, 15 september 2017 10:07)

    Ik heb Claudia leren kennen in de tijd dat ze onze hondentrainster bij het dierenasiel was. Met passie en heel veel energie heeft ze samen met onze vrijwilligers zich in gezet voor onze honden, en dan met name de honden met een "rugzakje" . Haar grenzeloze inzet heeft er voor gezorgd dat we veel honden hebben kunnen helpen, maar ook dat de kennis over honden en hondengedrag toenam bij de vrijwilligers. Ze is een Dog-Coach met jarenlange ervaring, een duidelijke manier van uitleg, en staat altijd voor je klaar.

  • #8

    Lisette Burger (donderdag, 14 september 2017 09:07)

    Jaren geleden heb ik Claudia leren kennen via het asiel in Eindhoven en wat was ik onder de indruk. Zoveel kennis, liefde voor het dier en de nadruk die gelegd wordt op de band tussen hond en baas. Elke hond is anders en zo wordt er ook gewerkt. Werkt de ene methode niet voor deze hond? Op naar de volgende manier tot het gewenste effect te zien is.
    Met een heerlijke dosis humor bereik je fantastische resultaten en wordt je gestimuleerd om naar je hond te kijken.
    Een vette dikke aanrader dus!!

  • #7

    Corinne van der Heiden (woensdag, 13 september 2017 11:25)

    Vele jaren heb ik het geluk gehad om trainingen en cursussen te kunnen volgen bij Claudia.
    Ik ben begonnen met een Jack Russel pup. Daarna volgde,wat nu een HR hond genoemd wordt, een Amerikaanse Bulldog. En aan dat gezelschap is ook nog een adoptiehond uit het buitenland toegevoegd. Alle drie met zeer uiteenlopende karakters!
    Bij alle drie de honden leerde ik van Claudia om inzicht te krijgen in het gedrag van de honden en hoe ik hier op kon inspelen om evt. ongewenst gedrag of vervelende situaties te voorkomen.
    Het welzijn van de hond stond altijd voorop en vooral ook veel plezier maken met je hond!
    Door haar enorme kennis van mens en hond,tomeloze inzet en flinke portie humor,durf ik te zeggen dat ik de trotse baas ben van vrolijke en sociale honden.
    Dus wat voor ras,leeftijd of achtergrond je hond heeft maakt niet uit voor Claudia.
    Voor alle hond/baas combinaties wordt passend maatwerk gezocht dmv een heel prettige positieve werkwijze!

  • #6

    Hans van Hooren (dinsdag, 12 september 2017 23:34)

    Claudia is een vrouw die heel begaan is met het wel en wee van de dieren die bij haar onder de aandacht worden gebracht voor hulp of advies. Jarenlange ervaring met haar hebben bij mij geleid tot diep respect voor haar kennis, inzicht en kunde. Met humor, maar ook recht-toe recht-aan, weet zij snel een aanpak te adviseren en door te nemen waarmee je snel én met resultaat aan de slag kunt.

  • #5

    Ettie Gerlings (dinsdag, 12 september 2017 22:20)

    Ik heb Claudia leren kennen op het asiel in Eindhoven, en ik heb zo ontzettend veel van haar geleerd. Samen met de voeten in de modder (zoals Claudia het altijd zegt), kijken naar de hond en samen werken en ploeteren tot het beter wordt. Met het accent op 'samen'. De hond staat centraal in combinatie met zijn handler (of baasje) en dat zegt over beiden iets. Ook met mijn eigen hond , een ex-Doornakkertje, heb ik veel advies en hulp van Claudia gekregen. Met hart en ziel gaat ze ervoor, en met een flinke dosis humor zorgt ze voor ontspanning en relativering. Nog steeds is Claudia de eerste persoon die ik om advies vraag als ik het even niet meer weet met mijn eigen hond of een van mijn 'pleeghondjes' . Altijd staat ze klaar, en niet is haar te veel. Zo'n coach wens je iedereen toe.

  • #4

    Marianne van Vugt (dinsdag, 12 september 2017 21:26)

    Onze eerste hond die uit het asiel kwam had nog weinig meegemaakt in zijn leven en we liepen tegen "problemen"aan. Dankzij jouw aandacht en adviezen hebben we heel wat geleerd op een positieve manier. Echt alle zorg voor hond en baas!! Ook als vrijwilliger op een asiel heb ik veel gehad aan je lessen.
    En nu met onze "herplaatser" bouvier vonden we het heel fijn om tips te krijgen. Alle aandacht voor hond en zeker ook het baasje :) Super!!

  • #3

    Monique Werkhoven (dinsdag, 12 september 2017 21:21)

    Ik, als trouwe hondenuitlaatster bij t asiel, heb veel geleerd van de wijze lessen van Claudia die zij ons liet toepassen bij asielhonden met een "rugzakje". Bovendien staat ze altijd voor je klaar als je vragen hebt of problemen met een hond. Claudia is een leuk mens met de nodige humor en heeft een duidelijke en leerzame visie op hoe je met honden(gedrag ) om moet gaan.

  • #2

    Anja van Bijnen (dinsdag, 12 september 2017 21:08)

    Graag deel ik een compliment uit aan Claudia. Ik heb bij haar met mijn berner sennen honden meerdere cursussen gevolgd. Altijd weet Claudia door haar fanatieke inzet het leuk te maken voor de hond en het baasje. Maar ze weet vooral met haar kennis precies te vertellen wat de zwakke punten van de hond en of de baas zijn. En dan krijg je van Claudia een eerlijk en juist advies op maat. En dat is precies wat je nodig hebt! Claudia bedankt het was reuze gezellig en vooral leerzaam. Omdat ik zelf met honden werk gebruik ik nog iedere dag de kennis die ik van je geleerd heb ik .

  • #1

    Patricia van Zandvoort (dinsdag, 12 september 2017 20:43)

    Ik ken Claudia al jaren en heb vaak gebruik gemaakt van haar kennis. Veel geleerd van haar en pas het nu nog dagelijks toe in mijn roedel. Claudia is goud-eerlijk en een no-nonsense persoon. Het is misschien niet altijd even leuk wat je te horen krijgt, maar de hond en het welzijn van de roedel staat voorop! Ik heb veel respect voor haar en haar mening is goud waard voor mij!