Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Helaas zijn we door een foutje in november 2019 alle (super mooie) recensies van de afgelopen jaren kwijt geraakt :( Gelukkig staan er ook veel op onze Facebookpagina!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 92
  • #92

    Ilse van der Perk (zondag, 18 februari 2024 19:49)

    Wat een super leuk en goed georganiseerd losloopfeestje! Onze hond Dobby heeft ervan genoten om, samen met soortgenootjes, volledig ‘los’ te kunnen gaan. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!

  • #91

    Paul Hendriks (zaterdag, 17 februari 2024 16:56)

    Windhonden losloop-feestje is op een prachtige, overdekte en afgesloten lokatie. Hier kunnen je windhonden eens echt uitrazen. En dat alles tegen en betaalbare prijs. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

  • #90

    Sylvia Belder (vrijdag, 19 januari 2024 09:04)

    We liepen door o.a. angst ervaringen van onze border collie Tuxx tegen wat zaken op. Door de coaching van Claudia gingen we dingen weer anders bekijken en is zijn gedrag stukken verbeterd waardoor voor zowel ons als Tuxx stress weer omgezet is naar plezier.

  • #89

    Juliëtte (vrijdag, 12 januari 2024 15:59)

    Claudia bij ons enkele malen aan huis geweest daar onze hond erg onzeker is en last heeft van schaduwen. Prettige bezoekjes geweest. Goede adviezen, nuttige tips en oefeningen gekregen. Onze hond is inmiddels een stuk rustiger geworden en slaapt veel meer.
    Binnenkort nemen we weer contact op voor vervolg en zeker voor het vuurwerk eind van het jaar.

  • #88

    Ingrid Strijbos (donderdag, 28 december 2023 15:37)

    Via de dierenarts contact gekregen met de dog-coach. Heel blij mee. 2x is Claudia Boy bij ons thuis geweest. Ze zag heel snel waarom onze Sawyer onzeker en angstig was. Gerichte oefeningen gekregen. Gedrag van onze hond veranderde naar een zelfverzekerde, minder schrikachtige hond. Paar maanden later heeft Claudia Boy meegewandeld. Weer adviezen gekregen. Tevens kon ze zo zien hoe goed het nu ging. Wij zien nu zelf een heel ander gedrag van onze hond, schrikt minder snel, heeft plezier in wandelen en spelletjes. Ik kan de dog-coach iedereen aanraden bij gedragproblemen met de hond. Je hebt snel resultaat en een tevreden hond, en dus is baasje ook heel blij.

  • #87

    Loes van Oort (zaterdag, 16 december 2023 20:10)

    Vandaag samen met Dexter meegedaan met de Olympische winterspelen. Na de superleuke ervaring met de Olympische zomerspelen wilde ik dit zeker niet missen. En mijn verwachtingen zijn volledig uitgekomen. Echt ontzettend leuke opdrachten om samen met je hond te doen. Absolute aanrader

  • #86

    Audrey Derkx (zaterdag, 16 december 2023 17:20)

    Hele leuke winterspelen gehad vandaag. Volgende keer weer!

  • #85

    Miek en Pien (zondag, 19 november 2023 16:13)

    Zowel het baasje als haar teckel hebben genoten van de behendigheidspelen, het limbo-dansen, het snuffelen, dansen en het oplossen van het grote raadsel rondom de verdwijning van Olivia. Leuk om in deze Cluedo-achtige sfeer met elkaar bezig te zijn. Chapeaux voor de enthousiaste dames die deze activiteit organiseerden en begeleidden!

  • #84

    Yorinde en Abby (zondag, 19 november 2023 08:13)

    Leuke Fungility workshop. Zoals altijd met aandacht voor alle deelnemers en honden.

    Vond deze keer wel de groep veel te groot. Jammer.

  • #83

    Jolanda en Nala (zaterdag, 18 november 2023 19:49)

    Vanochtend workshop Fungility gedaan. Was erg leuk en goed opgezet. Duidelijke en heldere uitleg en enthousiaste begeleiding. Wij hebben ervan genoten. Tot een volgende keer!

  • #82

    Claudia en Jindi (zaterdag, 18 november 2023 17:36)

    Hele leuke workshop ! Aandacht voor iedereen op niveau van de hond.

    Deze keer vond ik de groep te groot, was gezellig voor de baasjes hoor, maar had liever een extra rondje met mijn hond gelopen.

  • #81

    Diana Phielix (zaterdag, 18 november 2023 16:08)

    Wat hebben mijn hondje en ikzelf genoten ,
    Het was echt heel leuk en ongedwongen.
    Wat een fijne coaches waren er aanwezig,
    Echt een hele fijne ervaring

  • #80

    Claudia en Diesel (dinsdag, 17 oktober 2023 18:08)

    Afgelopen zaterdag meegedaan met fungility. Alles werd goed begeleid en duidelijk uitgelegd, aangepast aan de combinaties.
    We waren al bekend met Agility maar dat was lang geleden. Ik heb ontdekt dat Diesel en ik het beide nog steeds kunnen en leuk vinden en dat we vooral genoten hebben.

  • #79

    Loes van Oort (zaterdag, 12 augustus 2023 20:00)

    Vanmorgen hebben Dexter en ik meegedaan aan de workshop Zomerspelen 2023. Hele leuke groep baasjes en hondjes, geweldige leuke spelen die voor de hondjes (en bij sommige ook voor de baasjes) een echte uitdaging zijn. Fantastisch georganiseerd. Kortom een absolute aanrader en Dexter en ik komen zeker nog wel een keer een workshop doen (we wonen te ver weg voor een wekelijkse cursus)

  • #78

    Yorinde (zaterdag, 24 juni 2023 18:12)

    Leuke actieve workshop Dog escape room gedaan met mijn sheltie;
    Er is veel moeite voor gedaan om er iets origineels van te maken met veel variatie. Mooie locatie, fijne mensen in de organisatie, die vlekkeloos verloopt.
    Kortom een aanrader om eens aan mee te doen, je voelt je er welkom.

  • #77

    Josje en Olijf (zaterdag, 24 juni 2023 14:53)

    De dog-detective is een superleuke groepsactiviteit voor zowel mens als hond! Het was echt gaaf om alle hondjes en baasjes samen aan het werk te zien. Heel leuk georganiseerd met lieve en leuke begeleiding.

  • #76

    Winnie De kuijer (zondag, 14 mei 2023 08:40)

    Gisteren hebben Djena en ik mee gedaan aan de dogdetective. Het was zoals altijd, een leuke en goed georganiseerde activiteit. We hebben er weer van genoten!

  • #75

    Peter en Diana (zaterdag, 13 mei 2023 17:46)

    Naast de Dog-Escape is de Dog-Detective ook weer een aanrader om te gaan doen met je hond(en). Leuke en afwisselende spellen die je samen doet met je hond. Alles gaat weer ontspannend en de fun met je hond staat voorop.
    Kortom; als je iets leuks met je hond wil gaan doen, dan ben je bij Dog-Coach op het juiste adres!

  • #74

    Annette (maandag, 08 mei 2023 15:37)

    De workshop 'Wandelen zonder trekken' was zondermeer leerzaam. En ook leuk om te doen! We hebben veel gelachen en ook veel geleerd. Dank!

  • #73

    Mendy en Paul (zondag, 07 mei 2023 16:00)

    Afgelopen zaterdag de workshop wandelen zonder trekken meegedaan met onze Boxador Levi. Deze puber heeft een dosis trekkracht in zich dus deze workshop konden we goed gebruiken. Goed in elkaar gezet met verschillende oefeningen waarbij plezier en contact met je hond centraal staat. En dat alles met de nodige humor en n knipoog. We hebben er zeker van geleerd. Nu komt de praktijk thuis :). Dankjewel Claudia en Esther..op naar een volgende x. Groetjes!

  • #72

    Ciska (zaterdag, 06 mei 2023 19:28)

    Super fijne workshop wandelen zonder trekken gehad
    Met fijne trainingsmethode

    Waar ik duidelijke tips en uitleg heb gehad
    Waar het goed gaat maar ook waar het beter kan

    En zag inderdaad verschil
    We gaan thuis verder oefenen



  • #71

    Moniek Andries (zaterdag, 06 mei 2023 18:43)

    Vandaag voor het eerst een windhonden uurtje meegemaakt.
    Eindelijk kon ons Saartje in een veilig volledig omheinde plek los!
    Wat heeft ons hond maar ook zeker wij hiervan genoten.
    Ook voelde wij ons erg welkom bij dog-coach. Onze ervaring is echt positief.
    Hopelijk tot snel.
    Groetjes van familie Andries

  • #70

    Claudia en Jindi (zondag, 16 april 2023 15:09)

    Kei gaaf ! Mijn hond puzzelt graag , heeft haar neus goed gebruikt, tussendoor een dansje en behendigheid laten zien . Leuk dat de hele groep steeds meer gaat samenwerken om ook het mysterie op te lossen.

  • #69

    Maaike (zondag, 16 april 2023 09:23)

    We hebben een heerlijke morgen gehad met de ‘beestachtige bruiloft’.
    Alles was goed georganiseerd en zowel de honden als de baasjes hebben genoten. Het was leuk in elkaar gezet en je bent echt samen bezig om de puzzel te ontrafelen. We zijn ook erg benieuwd naar de forest escape dus mocht die nog een keer gedaan worden geven we ons graag op.

  • #68

    Astrid (zaterdag, 15 april 2023 16:21)

    Wat de Dog-Coach écht onderscheidend maakt is hun hoofdfocus op plezier maken samen met je hond. Bovendien zijn ze superorigineel met hun activiteiten zoals de Dog Detective. Dat doet niemand ze na!

  • #67

    Toon Rondel met Spunk (zondag, 09 april 2023 17:28)

    Gisteren een top-ervaring gehad bij de eerste keer fungility. De accommodatie was overdekt dus ook bij slecht weer ideaal. De dog-coach legt alles goed uit met een vleugje humor. Het plezier samen met je hond staat voorop. Laagdrempelige leuke activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Tot de volgende keer!

  • #66

    Roxy (zondag, 09 april 2023 11:56)

    Meegedaan aan de fungility training! Leuk en kleinschalig opgezet, ideaal voor baasjes die bezig willen zijn met hun hond. Overdekt, drinken beschikbaar en veel gezelligheid. Tot snel.

  • #65

    leny van der Velden (zondag, 09 april 2023 11:09)

    Na een paar keer meegedaan te hebben met ,Dog Escape Forest gingen Lady en ik nu voor fun agillity . Het was zoals we van dog coach gewend zijn ,super georganiseerd en heel gezellig. Bedankt Claudia en Esther.

  • #64

    heidi geerts (zaterdag, 08 april 2023 19:10)

    Vandaag 8 april heerlijk behendigheid gedaan . Wat was het gezellig en leerzaam! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook deze workshop was weer top georganiseerd door Claudia en Esther!!
    Op naar de volgende aktiviteiten die ze organiseren!! Altijd een feest om mee te doen! En altijd aangepast aan de behoefte van de hond!! Top geregeld!

  • #63

    Dianca van de Ven (zaterdag, 11 maart 2023 19:13)

    Puppyfun-les
    Vandaag deelgenomen met mijn Duitse herder pup Hailey van 4,5 maand aan de puppyfun les bij de dogcoach. Het was een geweldig leuke ervaring. Claudia en Esther hadden een heel parcours opgezet in de manege met 10 verschillende spelletjes. Een mooie uitdaging voor de pups. Behendigheid, snuffel- en balansspelletjes wisselden elkaar af. Plezier voor de honden was het belangrijkste. Claudia heeft goed oog voor het gedrag van de honden.
    De sfeer was heel goed en het was een leuke en gezellige ochtend. Aanrader!

  • #62

    Desiree van Gerwen (zaterdag, 11 maart 2023 15:47)

    Genoten van Fun met pub en puber.Onze11 maanden oude Sammy heeft genoten. Lag nadien moe maar voldaan te slapen.Zeker voor herhaling vatbaar.

  • #61

    Sandra van Steensel (zaterdag, 25 februari 2023 14:23)

    Na een aantal gerichte tips en een wandeling met Claudia. Kan ik nu weer rustig met onze hond wandelen.
    Dank je wel!

  • #60

    Sabine Hoogesteger (zondag, 12 februari 2023 18:35)

    Altijd leuke en originele activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Weer veel plezier gehad met de valentijnswandeling , erg goed georganiseerd.

  • #59

    Winnie (zaterdag, 11 februari 2023 19:38)

    Weer een fijne goed georganiseerde valentijnswandeling gehad met djena

  • #58

    Tamara Fens (zaterdag, 11 februari 2023 18:54)

    Vandaag meegegaan met de Valentijnswandeling
    Zowel een geslaagd uitje voor jezelf als voor je hond.
    Mijn golden retriever vond het geweldig
    Boswandeling en spelletjes en hondenkoekjes! Zeker voor herhaling vatbaar!!

  • #57

    Wilma van den Brink (zaterdag, 28 januari 2023 19:00)

    Wij zijn heel erg blij met alles wat we geleerd hebben van Claudia. En dat was veel. Onze wandelingen en haar praktische huiswerkopdrachten hebben de relatie met onze hond enorm verbeterd. Mijn partner en ik waren niet heel ervaren met honden en worstelden vaak met vragen waar we via internet onvoldoende antwoord op konden vinden. Claudia kon onze hond feilloos lezen en aangeven hoe wij beter konden communiceren met onze hond. Wij raden de Dog Coach dan ook van harte aan voor iedereen die worstelt met vragen over het gedrag van de hond en de band met hun huisdier wil versterken.

  • #56

    Irma (vrijdag, 06 januari 2023 13:27)

    We kijken altijd uit naar het funtrailen op zaterdagochtend. Claudia zorgt dat het plezier bij het speuren voorop staat en dat is voor de hond zo fijn. Iedere keer weer andere stukken hei en bos verkennen samen met de groep. Voldaan en ontspannen komen we terug van de cursus!

  • #55

    Sandra (vrijdag, 06 januari 2023 10:13)

    Barkley en ik doen al een hele tijd mee met funtrailen en na wat wisselingen in de groep hebben we nu denk ik ongeveer twee jaar deze hele leuke groep. Honden en baasjes kennen elkaar en ieder werkt op zijn eigen niveau . Funtrailen is “FUN” , op een ontspannen en leuke manier bezig zijn met je hond. Niet zoals je vaak bij mantrailen ziet de honden in auto laten wachten tot ze aan de beurt zijn, nee je volgt op afstand met je hond degene die bezig is, maakt gelijk dus een lekkere wandeling totdat je zelf met je eigen hond aan de beurt bent. Ik ben gaan meedoen, zodra ik zag dat er plaats was en heb hier nog geen seconde spijt van gehad.

  • #54

    Van van herpen (donderdag, 05 januari 2023 22:05)

    Kort maar krachtig ...top.
    Je kunt geen betere dog coach bedenken
    Jimmi was dol op claudia heel goed geholpen
    De buiten wandeling was top.
    Niet alleen wij maar ook onze 3 kids doen graag de oefeningen .
    Claudia ga zo door je bent een topper

  • #53

    Nelissen (donderdag, 05 januari 2023 20:48)

    Alweer een aantal jaar actief als funtrailer bij Dog-Coach begonnen met een Cairn Terriër en nu inmiddels ook met een Duitse Herder. Beide honden vinden het fantastisch om te doen. Het gebeurt altijd met veel geduld en fun voor zowel hond als eigenaar. En het leuke is dat iedere hond het kan en de eigenaren verrast worden. Dog-coach Claudia begeleid dit met alle rust en binnen de vermogens van de hond dat maakt het leuk voor beide en daarom hou ik het ook al zolang vol. Wie wil dat nu niet. Iedere zaterdag lekker een 1.5 uur in de bossen en lekker actief zijn met je hond. Het is een echte aanrader.

  • #52

    Roxy (donderdag, 05 januari 2023 20:27)

    We doen nu al bijna 4 jaar denk ik Funtrailen bij Claudia! We hebben het zo naar ons zin dat we altijd door zijn gegaan. Claudia is meelevend, eerlijk, denkt mee en voor problemen als die er zijn kan je altijd bij haar terecht. De lessen zijn afwisselend, proberen nieuwe dingen, honden worden op ieder zijn manier uitgedaagd. Wordt gekeken naar wat de hond kan en doet. Super leerzaam. Ook toen we een tijdje minder actief waren was Claudia super betrokken en erg fijn om een luisterend oor te hebben. Als het aan mij ligt stoppen we nooit meer. Gr Roxy

  • #51

    Hope en Heidi (donderdag, 05 januari 2023 18:58)

    Hope en ik komen al een hele tijd bij de Dog -coach. We hebben privé lessen en nemen deel aan verschillende activiteiten. Nu doen we vooral mee met de Fun-trailing
    Heerlijk speuren in groepsverband en lekker samen in de natuur. Hope is daardoor veel socialer geworden naar andere honden en geniet van het speuren. En dit alles onder begeleiding van een altijd vrolijke, enthousiaste Dog coach Claudia. Echt een aanrader om bij haar les te volgen en activiteiten te doen . Heel leerzaam en ontspannen zowel voor de honden en de Baasjes.

  • #50

    Marjolein Sleven (donderdag, 05 januari 2023 14:47)

    Claudia heeft ons (gezin met kinderen) getraind hoe we onze hond Mickey konden opvoeden. Enorm fijne tips en handvaten om ons te helpen bij deze klus.
    Persoonlijk vind ik Claudia een fijn mens die op een rustige en geduldige manier uitleg geeft en heel erg afstemt op je wensen.
    Voor mensen met een eerste hond/kinderen of een hond met handleiding echt een aanrader!

  • #49

    Wendy en Iva (zondag, 18 september 2022 19:14)

    Ik heb samen met onze labradoodle Iva enorm genoten van de ‘Escape room’!
    Midden in de Loonse en Drunense duinen hebben we samen met andere honden en eigenaren gespeurd en gepuzzeld.
    Iva vond het erg leuk, zij werd goed uitgedaagd om haar neus te gebruiken, en ik om puzzels op te lossen en cijfercodes te ontrafelen. Echt een aanrader, voor herhaling vatbaar!

  • #48

    Nicole (zondag, 18 september 2022 13:23)

    Wat hebben twee van mijn westies Vicky en Holly en ik genoten van een heerlijke "Dog Escape Forest" in de Loonse en Drunense duinen.
    Heerlijk samen buiten bezig zijn met de viervoeters.
    Super georganiseerd, positieve mensen en indien nodig advies of hulp, alle ingrediënten om een workshop tot een succes te maken! Aandacht van de dog coach voor iedereen. Petje af!
    We blijven terug komen naar deze leuke workshops! Het is altijd gegarandeerd genieten met de viervoeters, we kijken weer uit naar opnieuw deelname aan een activiteit van de Dog Coach!

  • #47

    Jacques Torn (zondag, 18 september 2022 12:58)

    7 sept 2022. een hele leuke ervaring met Brave om de Dog - Escape mee te maken. Leuke groep - lieve honden die volop hun best deden. Alle puzzle stukken gevonden en met z'n allen de schatkist geopend. Brave was heerlijk moe na deze ervaring. Smaakt naar meer. Blijft leuk om zoekopdrachten te doen en je ziet dat hij het leuk vind.

    Aanrader om een keer mee te doen. Groet, Jacques Torn en Brave

  • #46

    Monique Groothuis (zondag, 18 september 2022 11:48)

    Super escape room gehad , lucky genoot met volle teugen en ik ook.
    Lieve begeleiding en mooi opgezet. Doe al een tijd fun trailen met lucky bij Claudia is ook elke keer genieten.
    Ze helpt je goed en is geduldig, en vooral heerlijke humor.

  • #45

    Anne van Klooster (zondag, 08 mei 2022 23:30)

    7 mei deelgenomen aan Dog Escape Forrest.
    We hebben genoten van het spel en het was zeker voor herhaling vatbaar. En als kers op de taart had onze groep de snelste tijd tot nu toe

  • #44

    Laura (zondag, 08 mei 2022 16:47)

    We hebben gisteren de Dog Escape Forest gedaan. Superleuk spel! Echt samen met je hond aan het werk. Onze honden vonden het ook erg leuk en waren ook ontzettend fanatiek.

  • #43

    Monique van der Ploeg (woensdag, 06 april 2022 16:04)

    Op zondag 3 april mochten we als team dierenkliniek Nossek&Verheijden meedoen met de dog escape forest. Een hele leuke uitdaging met geweldige mensen. Sommige baasjes waren verrast hoe goed hun hond kon speuren. Er ging weer een wereld open. Het speuren was leuk en goed verpakt in een spel zodat de baasjes ook aan de slag moesten. Het was een heel geslaagd evenement en ik kom graag terug.