Ervaringen met de Dog-Coach

Wil je je ervaring met de Dog-Coach met ons delen zodat ook anderen weten wat ze kunnen verwachten? Graag! Laat hieronder je ervaring weten! Dank je wel alvast!

 

Helaas zijn we door een foutje in november 2019 alle (super mooie) recensies van de afgelopen jaren kwijt geraakt :( Gelukkig staan er ook veel op onze Facebookpagina!

 

Lees naast de onderstaande recensies ook de vele  recensies op Facebook!

Commentaren: 100
 • #100

  Gert (zaterdag, 11 mei 2024 21:12)

  Vandaag een klein windhonden feestje gehad in de manege in st. Michielsgestel.. Ontvangst en begeleiding was zeer professioneel en onze galgos hebben zich kostelijk vermaakt.
  Ook voor onze nieuwe aanwinst was het spannend want hij mocht voor het eerst los wat erg goed ging.
  Dank jullie wel voor een super ervaring...
  Gr Gert Scheepers

 • #99

  Paul Hendriks (zaterdag, 11 mei 2024 18:27)

  Wat een fantastische ervaring bij het windhonden los-loop-feestje in Manege De Aula! Als liefhebber van windhonden was ik op zoek naar een veilige en leuke plek waar mijn hond vrij kon rennen en spelen met soortgenoten. Dit evenement overtrof al mijn verwachtingen.
  De manege biedt een ruime, overdekte bak, die volledig omheind is, waardoor het een ideale locatie is voor de honden om los te lopen, ongeacht het weer. Het was geweldig om te zien hoe de honden genoten van hun vrijheid en hoe ze speelden met andere windhonden. De organisatie door Dog-Coach was top.

  Het feestje duurde 45 minuten, wat precies genoeg tijd was voor de honden om zich uit te leven zonder oververmoeid te raken. Het aantal honden was beperkt tot tien, wat zorgde voor een veilige en beheersbare omgeving.

  Ik raad dit evenement ten zeerste aan aan alle windhondenbezitters die op zoek zijn naar een veilige en plezierige ervaring voor hun hond. Het is niet alleen een genot voor de honden, maar ook voor de baasjes om te zien hoe hun viervoeters genieten.

 • #98

  Ilse van der Perk (donderdag, 18 april 2024 16:24)

  Zaterdag 13 april 2024, samen met onze hond Dobby, weer genoten van een losloopfeestje in de manege in St. Michielsgestel. Altijd goed georganiseerd, een warm welkom en een heerlijk speel(ren)momentje voor alle hondjes. Het was weer helemaal top en wederom voor herhaling vatbaar. Heel erg bedankt weer!

 • #97

  Kim van de vorst (maandag, 15 april 2024 11:08)

  Wat een leuke ochtend hebben wij gehad ! Niks moet , plezier staat voorop ! Wij doen zeker nog een keer mee !

 • #96

  Francien v Lamoen (zondag, 14 april 2024 19:07)

  Gisteren samen met onze Friese stabij Bink een Dog coach activiteit gedaan in de manege in St.Michielsgestel. Eerste keer voor Bink en dat was wat vreemd voor hem. De geur van paarden, de gevallen knabbeltjes daar had hij aandacht voor. Over de balken springen, door de tunnel, groot of klein, het zigzaggen tussen palen door, het was nieuw voor Bink maar op het laatst was ik toch trots op hem. Mede door de hulp van onze coach Claudia bijgestaan door Esther zijn we ruim 1 uur behoorlijk actief geweest. En wat een verrassing, alle hondjes met baasjes kregen een leuke attentie. Dank jullie wel hiervoor. Zeker voor herhaling vatbaar. 11 Mei zijn we er weer. Kortom de organisatie hiervan was perfect.

 • #95

  Yorinde Kooper (zondag, 14 april 2024 17:25)

  Ik doe met enige regelmaat mee aan de fungility workshops, afwisselend met een hond van 10 jaar oud en een hond van 5 eentje van bijna 2 jaar. Drie verschillende rassen en groottes. Maar de parcoursen zijn voor alle honden geschikt. We hebben elke keer de grootste lol en de " fun" is het aller belangrijkst en dat hebben we!
  De workshop hondendetective is ook zeker de moeite waard. Echt een aanrader voor alle baasjes en honden. De begeleiding van Esther is ook top. Altijd enthousiast en voor alle mensen en honden even vriendelijk.

 • #94

  Kim (zondag, 14 april 2024 16:11)

  We zijn nu twee keer naar een windhonden losloopfeestje geweest en beide keren hebben mijn drie podenco's volop genoten. De sfeer is goed en alles wordt goed begeleid door Dog-Coach. Wij zijn er heel enthousiast over.

 • #93

  Milan Nossek (dinsdag, 26 maart 2024 14:45)

  Samen met de assistenten van ons Praktijk hebben wij een teamuitje gemaakt bij Dog-coach. Het was een zeer gezellige en ontspannen ochtend met volop aandacht voor iedereen. We brachten allemaal een hond mee en deze hebben zich ook uitstekend vermaakt! De begeleiding was zeer professioneel en ongedwongen met volop ruimte voor alle variaties in hond gedrag. Ik kan alleen een ieder aanraden om dit mee te maken en genieten! « Strive for progress, not for perfection »

 • #92

  Ilse van der Perk (zondag, 18 februari 2024 19:49)

  Wat een super leuk en goed georganiseerd losloopfeestje! Onze hond Dobby heeft ervan genoten om, samen met soortgenootjes, volledig ‘los’ te kunnen gaan. Heel erg bedankt en tot de volgende keer!

 • #91

  Paul Hendriks (zaterdag, 17 februari 2024 16:56)

  Windhonden losloop-feestje is op een prachtige, overdekte en afgesloten lokatie. Hier kunnen je windhonden eens echt uitrazen. En dat alles tegen en betaalbare prijs. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

 • #90

  Sylvia Belder (vrijdag, 19 januari 2024 09:04)

  We liepen door o.a. angst ervaringen van onze border collie Tuxx tegen wat zaken op. Door de coaching van Claudia gingen we dingen weer anders bekijken en is zijn gedrag stukken verbeterd waardoor voor zowel ons als Tuxx stress weer omgezet is naar plezier.

 • #89

  Juliëtte (vrijdag, 12 januari 2024 15:59)

  Claudia bij ons enkele malen aan huis geweest daar onze hond erg onzeker is en last heeft van schaduwen. Prettige bezoekjes geweest. Goede adviezen, nuttige tips en oefeningen gekregen. Onze hond is inmiddels een stuk rustiger geworden en slaapt veel meer.
  Binnenkort nemen we weer contact op voor vervolg en zeker voor het vuurwerk eind van het jaar.

 • #88

  Ingrid Strijbos (donderdag, 28 december 2023 15:37)

  Via de dierenarts contact gekregen met de dog-coach. Heel blij mee. 2x is Claudia Boy bij ons thuis geweest. Ze zag heel snel waarom onze Sawyer onzeker en angstig was. Gerichte oefeningen gekregen. Gedrag van onze hond veranderde naar een zelfverzekerde, minder schrikachtige hond. Paar maanden later heeft Claudia Boy meegewandeld. Weer adviezen gekregen. Tevens kon ze zo zien hoe goed het nu ging. Wij zien nu zelf een heel ander gedrag van onze hond, schrikt minder snel, heeft plezier in wandelen en spelletjes. Ik kan de dog-coach iedereen aanraden bij gedragproblemen met de hond. Je hebt snel resultaat en een tevreden hond, en dus is baasje ook heel blij.

 • #87

  Loes van Oort (zaterdag, 16 december 2023 20:10)

  Vandaag samen met Dexter meegedaan met de Olympische winterspelen. Na de superleuke ervaring met de Olympische zomerspelen wilde ik dit zeker niet missen. En mijn verwachtingen zijn volledig uitgekomen. Echt ontzettend leuke opdrachten om samen met je hond te doen. Absolute aanrader

 • #86

  Audrey Derkx (zaterdag, 16 december 2023 17:20)

  Hele leuke winterspelen gehad vandaag. Volgende keer weer!

 • #85

  Miek en Pien (zondag, 19 november 2023 16:13)

  Zowel het baasje als haar teckel hebben genoten van de behendigheidspelen, het limbo-dansen, het snuffelen, dansen en het oplossen van het grote raadsel rondom de verdwijning van Olivia. Leuk om in deze Cluedo-achtige sfeer met elkaar bezig te zijn. Chapeaux voor de enthousiaste dames die deze activiteit organiseerden en begeleidden!

 • #84

  Yorinde en Abby (zondag, 19 november 2023 08:13)

  Leuke Fungility workshop. Zoals altijd met aandacht voor alle deelnemers en honden.

  Vond deze keer wel de groep veel te groot. Jammer.

 • #83

  Jolanda en Nala (zaterdag, 18 november 2023 19:49)

  Vanochtend workshop Fungility gedaan. Was erg leuk en goed opgezet. Duidelijke en heldere uitleg en enthousiaste begeleiding. Wij hebben ervan genoten. Tot een volgende keer!

 • #82

  Claudia en Jindi (zaterdag, 18 november 2023 17:36)

  Hele leuke workshop ! Aandacht voor iedereen op niveau van de hond.

  Deze keer vond ik de groep te groot, was gezellig voor de baasjes hoor, maar had liever een extra rondje met mijn hond gelopen.

 • #81

  Diana Phielix (zaterdag, 18 november 2023 16:08)

  Wat hebben mijn hondje en ikzelf genoten ,
  Het was echt heel leuk en ongedwongen.
  Wat een fijne coaches waren er aanwezig,
  Echt een hele fijne ervaring

 • #80

  Claudia en Diesel (dinsdag, 17 oktober 2023 18:08)

  Afgelopen zaterdag meegedaan met fungility. Alles werd goed begeleid en duidelijk uitgelegd, aangepast aan de combinaties.
  We waren al bekend met Agility maar dat was lang geleden. Ik heb ontdekt dat Diesel en ik het beide nog steeds kunnen en leuk vinden en dat we vooral genoten hebben.

 • #79

  Loes van Oort (zaterdag, 12 augustus 2023 20:00)

  Vanmorgen hebben Dexter en ik meegedaan aan de workshop Zomerspelen 2023. Hele leuke groep baasjes en hondjes, geweldige leuke spelen die voor de hondjes (en bij sommige ook voor de baasjes) een echte uitdaging zijn. Fantastisch georganiseerd. Kortom een absolute aanrader en Dexter en ik komen zeker nog wel een keer een workshop doen (we wonen te ver weg voor een wekelijkse cursus)

 • #78

  Yorinde (zaterdag, 24 juni 2023 18:12)

  Leuke actieve workshop Dog escape room gedaan met mijn sheltie;
  Er is veel moeite voor gedaan om er iets origineels van te maken met veel variatie. Mooie locatie, fijne mensen in de organisatie, die vlekkeloos verloopt.
  Kortom een aanrader om eens aan mee te doen, je voelt je er welkom.

 • #77

  Josje en Olijf (zaterdag, 24 juni 2023 14:53)

  De dog-detective is een superleuke groepsactiviteit voor zowel mens als hond! Het was echt gaaf om alle hondjes en baasjes samen aan het werk te zien. Heel leuk georganiseerd met lieve en leuke begeleiding.

 • #76

  Winnie De kuijer (zondag, 14 mei 2023 08:40)

  Gisteren hebben Djena en ik mee gedaan aan de dogdetective. Het was zoals altijd, een leuke en goed georganiseerde activiteit. We hebben er weer van genoten!

 • #75

  Peter en Diana (zaterdag, 13 mei 2023 17:46)

  Naast de Dog-Escape is de Dog-Detective ook weer een aanrader om te gaan doen met je hond(en). Leuke en afwisselende spellen die je samen doet met je hond. Alles gaat weer ontspannend en de fun met je hond staat voorop.
  Kortom; als je iets leuks met je hond wil gaan doen, dan ben je bij Dog-Coach op het juiste adres!

 • #74

  Annette (maandag, 08 mei 2023 15:37)

  De workshop 'Wandelen zonder trekken' was zondermeer leerzaam. En ook leuk om te doen! We hebben veel gelachen en ook veel geleerd. Dank!

 • #73

  Mendy en Paul (zondag, 07 mei 2023 16:00)

  Afgelopen zaterdag de workshop wandelen zonder trekken meegedaan met onze Boxador Levi. Deze puber heeft een dosis trekkracht in zich dus deze workshop konden we goed gebruiken. Goed in elkaar gezet met verschillende oefeningen waarbij plezier en contact met je hond centraal staat. En dat alles met de nodige humor en n knipoog. We hebben er zeker van geleerd. Nu komt de praktijk thuis :). Dankjewel Claudia en Esther..op naar een volgende x. Groetjes!

 • #72

  Ciska (zaterdag, 06 mei 2023 19:28)

  Super fijne workshop wandelen zonder trekken gehad
  Met fijne trainingsmethode

  Waar ik duidelijke tips en uitleg heb gehad
  Waar het goed gaat maar ook waar het beter kan

  En zag inderdaad verschil
  We gaan thuis verder oefenen • #71

  Moniek Andries (zaterdag, 06 mei 2023 18:43)

  Vandaag voor het eerst een windhonden uurtje meegemaakt.
  Eindelijk kon ons Saartje in een veilig volledig omheinde plek los!
  Wat heeft ons hond maar ook zeker wij hiervan genoten.
  Ook voelde wij ons erg welkom bij dog-coach. Onze ervaring is echt positief.
  Hopelijk tot snel.
  Groetjes van familie Andries

 • #70

  Claudia en Jindi (zondag, 16 april 2023 15:09)

  Kei gaaf ! Mijn hond puzzelt graag , heeft haar neus goed gebruikt, tussendoor een dansje en behendigheid laten zien . Leuk dat de hele groep steeds meer gaat samenwerken om ook het mysterie op te lossen.

 • #69

  Maaike (zondag, 16 april 2023 09:23)

  We hebben een heerlijke morgen gehad met de ‘beestachtige bruiloft’.
  Alles was goed georganiseerd en zowel de honden als de baasjes hebben genoten. Het was leuk in elkaar gezet en je bent echt samen bezig om de puzzel te ontrafelen. We zijn ook erg benieuwd naar de forest escape dus mocht die nog een keer gedaan worden geven we ons graag op.

 • #68

  Astrid (zaterdag, 15 april 2023 16:21)

  Wat de Dog-Coach écht onderscheidend maakt is hun hoofdfocus op plezier maken samen met je hond. Bovendien zijn ze superorigineel met hun activiteiten zoals de Dog Detective. Dat doet niemand ze na!

 • #67

  Toon Rondel met Spunk (zondag, 09 april 2023 17:28)

  Gisteren een top-ervaring gehad bij de eerste keer fungility. De accommodatie was overdekt dus ook bij slecht weer ideaal. De dog-coach legt alles goed uit met een vleugje humor. Het plezier samen met je hond staat voorop. Laagdrempelige leuke activiteit die zeker voor herhaling vatbaar is. Tot de volgende keer!

 • #66

  Roxy (zondag, 09 april 2023 11:56)

  Meegedaan aan de fungility training! Leuk en kleinschalig opgezet, ideaal voor baasjes die bezig willen zijn met hun hond. Overdekt, drinken beschikbaar en veel gezelligheid. Tot snel.

 • #65

  leny van der Velden (zondag, 09 april 2023 11:09)

  Na een paar keer meegedaan te hebben met ,Dog Escape Forest gingen Lady en ik nu voor fun agillity . Het was zoals we van dog coach gewend zijn ,super georganiseerd en heel gezellig. Bedankt Claudia en Esther.

 • #64

  heidi geerts (zaterdag, 08 april 2023 19:10)

  Vandaag 8 april heerlijk behendigheid gedaan . Wat was het gezellig en leerzaam! Zeker voor herhaling vatbaar. Ook deze workshop was weer top georganiseerd door Claudia en Esther!!
  Op naar de volgende aktiviteiten die ze organiseren!! Altijd een feest om mee te doen! En altijd aangepast aan de behoefte van de hond!! Top geregeld!

 • #63

  Dianca van de Ven (zaterdag, 11 maart 2023 19:13)

  Puppyfun-les
  Vandaag deelgenomen met mijn Duitse herder pup Hailey van 4,5 maand aan de puppyfun les bij de dogcoach. Het was een geweldig leuke ervaring. Claudia en Esther hadden een heel parcours opgezet in de manege met 10 verschillende spelletjes. Een mooie uitdaging voor de pups. Behendigheid, snuffel- en balansspelletjes wisselden elkaar af. Plezier voor de honden was het belangrijkste. Claudia heeft goed oog voor het gedrag van de honden.
  De sfeer was heel goed en het was een leuke en gezellige ochtend. Aanrader!

 • #62

  Desiree van Gerwen (zaterdag, 11 maart 2023 15:47)

  Genoten van Fun met pub en puber.Onze11 maanden oude Sammy heeft genoten. Lag nadien moe maar voldaan te slapen.Zeker voor herhaling vatbaar.

 • #61

  Sandra van Steensel (zaterdag, 25 februari 2023 14:23)

  Na een aantal gerichte tips en een wandeling met Claudia. Kan ik nu weer rustig met onze hond wandelen.
  Dank je wel!

 • #60

  Sabine Hoogesteger (zondag, 12 februari 2023 18:35)

  Altijd leuke en originele activiteiten waar je aan deel kunt nemen. Weer veel plezier gehad met de valentijnswandeling , erg goed georganiseerd.

 • #59

  Winnie (zaterdag, 11 februari 2023 19:38)

  Weer een fijne goed georganiseerde valentijnswandeling gehad met djena

 • #58

  Tamara Fens (zaterdag, 11 februari 2023 18:54)

  Vandaag meegegaan met de Valentijnswandeling
  Zowel een geslaagd uitje voor jezelf als voor je hond.
  Mijn golden retriever vond het geweldig
  Boswandeling en spelletjes en hondenkoekjes! Zeker voor herhaling vatbaar!!

 • #57

  Wilma van den Brink (zaterdag, 28 januari 2023 19:00)

  Wij zijn heel erg blij met alles wat we geleerd hebben van Claudia. En dat was veel. Onze wandelingen en haar praktische huiswerkopdrachten hebben de relatie met onze hond enorm verbeterd. Mijn partner en ik waren niet heel ervaren met honden en worstelden vaak met vragen waar we via internet onvoldoende antwoord op konden vinden. Claudia kon onze hond feilloos lezen en aangeven hoe wij beter konden communiceren met onze hond. Wij raden de Dog Coach dan ook van harte aan voor iedereen die worstelt met vragen over het gedrag van de hond en de band met hun huisdier wil versterken.

 • #56

  Irma (vrijdag, 06 januari 2023 13:27)

  We kijken altijd uit naar het funtrailen op zaterdagochtend. Claudia zorgt dat het plezier bij het speuren voorop staat en dat is voor de hond zo fijn. Iedere keer weer andere stukken hei en bos verkennen samen met de groep. Voldaan en ontspannen komen we terug van de cursus!

 • #55

  Sandra (vrijdag, 06 januari 2023 10:13)

  Barkley en ik doen al een hele tijd mee met funtrailen en na wat wisselingen in de groep hebben we nu denk ik ongeveer twee jaar deze hele leuke groep. Honden en baasjes kennen elkaar en ieder werkt op zijn eigen niveau . Funtrailen is “FUN” , op een ontspannen en leuke manier bezig zijn met je hond. Niet zoals je vaak bij mantrailen ziet de honden in auto laten wachten tot ze aan de beurt zijn, nee je volgt op afstand met je hond degene die bezig is, maakt gelijk dus een lekkere wandeling totdat je zelf met je eigen hond aan de beurt bent. Ik ben gaan meedoen, zodra ik zag dat er plaats was en heb hier nog geen seconde spijt van gehad.

 • #54

  Van van herpen (donderdag, 05 januari 2023 22:05)

  Kort maar krachtig ...top.
  Je kunt geen betere dog coach bedenken
  Jimmi was dol op claudia heel goed geholpen
  De buiten wandeling was top.
  Niet alleen wij maar ook onze 3 kids doen graag de oefeningen .
  Claudia ga zo door je bent een topper

 • #53

  Nelissen (donderdag, 05 januari 2023 20:48)

  Alweer een aantal jaar actief als funtrailer bij Dog-Coach begonnen met een Cairn Terriër en nu inmiddels ook met een Duitse Herder. Beide honden vinden het fantastisch om te doen. Het gebeurt altijd met veel geduld en fun voor zowel hond als eigenaar. En het leuke is dat iedere hond het kan en de eigenaren verrast worden. Dog-coach Claudia begeleid dit met alle rust en binnen de vermogens van de hond dat maakt het leuk voor beide en daarom hou ik het ook al zolang vol. Wie wil dat nu niet. Iedere zaterdag lekker een 1.5 uur in de bossen en lekker actief zijn met je hond. Het is een echte aanrader.

 • #52

  Roxy (donderdag, 05 januari 2023 20:27)

  We doen nu al bijna 4 jaar denk ik Funtrailen bij Claudia! We hebben het zo naar ons zin dat we altijd door zijn gegaan. Claudia is meelevend, eerlijk, denkt mee en voor problemen als die er zijn kan je altijd bij haar terecht. De lessen zijn afwisselend, proberen nieuwe dingen, honden worden op ieder zijn manier uitgedaagd. Wordt gekeken naar wat de hond kan en doet. Super leerzaam. Ook toen we een tijdje minder actief waren was Claudia super betrokken en erg fijn om een luisterend oor te hebben. Als het aan mij ligt stoppen we nooit meer. Gr Roxy

 • #51

  Hope en Heidi (donderdag, 05 januari 2023 18:58)

  Hope en ik komen al een hele tijd bij de Dog -coach. We hebben privé lessen en nemen deel aan verschillende activiteiten. Nu doen we vooral mee met de Fun-trailing
  Heerlijk speuren in groepsverband en lekker samen in de natuur. Hope is daardoor veel socialer geworden naar andere honden en geniet van het speuren. En dit alles onder begeleiding van een altijd vrolijke, enthousiaste Dog coach Claudia. Echt een aanrader om bij haar les te volgen en activiteiten te doen . Heel leerzaam en ontspannen zowel voor de honden en de Baasjes.