Jouw volwassen hond

Hondentraining voor volwassen honden in de regio Den Bosch
Hondentraining voor volwassen honden in de regio Den Bosch

Haal het beste uit jouw hond! Heb je een volwassen hond of krijg je een volwassen hond in je gezin? Ook met een volwassen hond kun je heel veel leuke dingen doen en nieuwe dingen leren. Soms heeft een hond aangeleerd gedrag waar jij niet zo blij van wordt, of is hij bang van iets of reageert hij op een manier die je niet prettig vindt. De Dog-Coach gaat graag op een enthousiaste en positieve manier met je aan de slag.

Privé-les - Hondentraining

Wij gaan graag met jou en je hond aan de slag op een manier die het beste bij jullie past. Dat kan zijn aan huis in de omgeving waar je de problemen ervaart of waar je iets nieuws wil leren. Maar dat kan ook een wandeling in het bos zijn, een plek waar we veel andere honden tegen komen of dat wat past bij jouw wens. We hebben inmiddels al ruim100 baasjes in Brabant en België geholpen. Voor de ervaring van deze hondenbaasjes zie de reviews en recensies  en onze  facebook pagina. 

Aantal lessen

Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van de vraag. Soms is één bezoekje van de Dog-Coach al voldoende om je verder te helpen. Je krijgt huiswerk op en kunt tussen de lessen door altijd vragen stellen. 

Workshops en leuke activiteiten

We organiseren regelmatig leuke workshops en activiteiten. Zo hebben we themalessen om in een korte tijd samen met andere cursisten iets onder de knie te krijgen. Voorbeelden zijn: Wandelen zonder Trekken,  Contact baas hond en Leer je hond lezen. Maar ook activiteiten om lekker met je hond bezig te zijn zoals een Escape Forest (soort Escape room voor honden), speur activiteiten, thema wandelingen en fun-trailen (soort mantrailen). Voor een compleet overzicht van alle geplande activiteiten zie onze activiteitenkalender. En voor een overzicht van alle gezellige activiteiten die we al gehad hebben zie foto's en impressies.

Honden workshops Hondentraining Sint-Michielsgestel
Geocachen en Speuren op het Laarzenpad
Escaperoom voor honden hondentraining plezier met je hond
Dog Escape Forest, Udenhout

Privé speurles met Kareltje 


Privé speurlessen met Hiska & Daisy en hun baasjes