Je beste maatje gevonden in het asiel!

Training voor asielhonden en rescue dogs
Training voor asielhonden en rescue dogs

Een asielhond in huis

Privétraining voor herdershond Yani
Privétraining voor herdershond Yani

Met die mooie oogjes, vrolijke blik of speciale uiterlijk heeft je hond je weten te betoveren in het asiel. En jij biedt hem zijn gouden mandje waar hij al een tijdje op heeft moeten wachten. A match made in heaven... hoe mooi kan het zijn! 

 

Toch kan het zo zijn dat je viervoeter op bepaalde gebieden wat extra aandacht nodig heeft of dat jij vragen hebt bij de opvoeding of verzorging. De Dog-Coach heeft ruim 20 jaar ervaring met asielhonden en hun baasjes en helpt je graag verder.

Privé les

Vooral in het begin kan het voor een hond met een rugzakje te druk of te spannend zijn om in een groep les te hebben. Of je hebt zelf liever één op één training zodat je samen met je hond alle aandacht krijgt dan is de privé-les een mooie optie voor jou. 

In een serie van gemiddeld 6 lessen heb je de basis om je hond goed te laten socialiseren in jouw woonomgeving onder de knie. We zoeken samen naar een geschikte locatie: dat kan bij jouw thuis zijn maar ook in het bos of op een geschikt veldje. We zullen onder andere aandacht besteden aan de basis commando's, terras-training, wandelen zonder trekken en een gezonde band tussen jou en je nieuwe huisgenoot.

Activiteiten

Heb je zin om met je hond op pad te gaan en leuke dingen te doen? Dan ben je natuurlijk ook welkom om deel te nemen aan één van onze activiteiten. Alle honden zijn namelijk welkom: met of zonder rugzak en met of zonder gebruiksaanwijzing. We kijken samen met jou naar de wensen en mogelijkheden van de jou en je hond zodat het voor iedereen leuk blijft! Kijk voor alle dingen die we gepland hebben op de activiteitenkalender.