Hondentraining voor honden uit het buitenland

Training voor een hond uit het buitenland / rescue dog
Training voor een hond uit het buitenland / rescue dog

Jouw nieuwe huisgenoot heeft al heel veel kilometers achter de rug en heeft misschien ook al flink wat meegemaakt in zijn korte hondenleventje... Maar nu heeft hij eindelijk geluk en zijn gouden mandje gevonden!

 

Maar kan zijn dat hij door zijn ervaringen in het buitenland, tijdens de reis of op andere momenten dingen heeft meegemaakt die vragen om een speciale aanpak om hem te helpen. En dat doet de Dog-Coach graag.

 

Met een heel lief hondje uit Aruba dat met veel geduld, liefde en goed kijken naar de specifieke aandacht die ze nodig had is opgebloeid tot een sociale allerliefste hond brengt de Dog-Coach haar eigen ervaring mee. Maar ook met Delphi een Spaanse windhond (Galgo Espagnol) die als pup in huis is genomen, een pittige puberteit heeft gehad maar nu een hele sociale huishond is. 

Privé-les

Vooral in het begin kan het voor een hond met een rugzakje te druk of te spannend zijn om in een groep les te hebben. Of je hebt zelf liever één op één training zodat je samen met je hond alle aandacht krijgt dan is de privé-les een mooie optie voor jou. 

In een serie van gemiddeld 6 lessen heb je de basis om je hond goed op te laten socialiseren in jouw woonomgeving onder de knie. We zoeken samen naar een geschikte locatie: dat kan bij jouw tuis zijn maar ook in het bos of op een geschikt veldje. We zullen onder andere aandacht besteden aan de basis commando's, terras-training, wandelen zonder trekken en een gezonde band tussen jou en je nieuwe huisgenoot.

Hond uit het buitenland hondentraining
Dobby uit Aruba

Privélessen met Fons uit Griekenland die kinderen nog spannend vindt (vond).