Teambuilding of team uitje

Ben je op zoek naar een leuke activiteit om met je team, een vriendengroep of organisatie te doen dan denken wij graag met je mee! Regelmatig hebben we privégroepen die deelnemen aan onze activiteiten of waar we speciaal een dag voor organiseren.

Uitje voor hondentrainers of hondenscholen

Regelmatig hebben een privégroep met hondentrainers uit het hele land die zelf een dagje met elkaar en hun eigen honden een leuk uitje willen. Of de leden van een hondenschool die samen een keer iets anders willen en met hun hond voor een leuke activiteit gaan.  Altijd leuk om collega trainers te ontvangen en een leuke dag te bezorgen!

Fokkers en puppy terugkom dagen

Ook voor fokkers die een speciale terugkom dag hebben voor puppy's uit een bepaald nest organiseren we events, workshops of interactieve wandelingen. Lekker op pad onder leiding van de Dog-Coach. Iedereen kan lekker ontspannen en wij zorgen ervoor dat er een passend programma is. 

Dit zijn foto's van de wandeling die wij hebben georganiseerd voor een terugkomdag van Kennel Hillse Mastiff. Een leuke puppy dag voor F2 pups Alex en Freddy die inmiddels 18 maanden waren. Een wandeling vol fun, gezelligheid en plezier voor alle honden en hun baasjes!

Wil je graag samen met een eigen groep iets leuks doen met jullie honden, samenwerken en plezier hebben? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en we kijken graag samen naar mogelijkheden!