Jouw Dog-Coach

Dog-Coach Claudia Boy Hondentrainer hondentraining honden workshops priveles puppyles Dog Coach Eindhoven
Claudia Boy

Dog-Coach Claudia Boy

We stellen je graag voor aan de Dog-Coach: Claudia Boy.

Claudia is een gediplomeerde hondentrainster in hart en nieren! Al ruim 25 jaar (sinds 1996) heeft ze honderden honden en hun baasjes op haar eigen enthousiaste manier geholpen.  Plezier, positiviteit en de hond staan  daarbij altijd centraal. 

 

Ruim 25 jaar ervaring

 

Claudia is in 1996 begonnen als hondentrainer voor de hondenschool van de Dierenbescherming in Helmond en later in Vught. Vele baasjes en honden uit de regio 's-Hertogenbosch kennen haar enthousiaste manier van lesgeven op de Vughtse heide. En nog regelmatig komt ze tijdens wandelingen met haar eigen honden (Dommel & Dephi) hondjes en baasjes tegen die les van haar hebben gehad. Vaak wordt eerst de hond herkent en dan het baasje.. 

 

Docent opleiding tot hondentrainer bij de Dierenbescherming

 

Naast haar rol als hondentrainer  werkt Claudia al ruim 15 jaar als docent  voor de Dierenbescherming om nieuwe hondentrainers op te leiden. Dit is voor de landelijke opleiding waar ze zowel theorie als praktijklessen geeft en examens afneemt. In het hele land zijn hondentrainers te vinden die door Claudia zijn opgeleid van aspirant hondentrainers tot gediplomeerde trainers.

 

 

Docent incompany trainingen DOC's Dierenbescherming

Claudia wordt als Dog-Coach door de Dierenbescherming ingezet als docent voor de DOC's (Dieren Opvang Centra) in Nederland. Zij begeleidt en traint hiermee de diverse medewerkers van de asielen bij hulpvragen over de training van honden.  

Trainen met asielhonden en hondenuitlaters in DOC Eindhoven

 

Door haar werk voor de Dierenbescherming kwam ze ook in nauw contact met het dierenasiel De Doornakkers in Eindhoven. Daar heeft ze jarenlang asielhonden getraind, de hondenuitlaters van het asiel getraind, trainingsprogramma's voor honden opgesteld en honden begeleidt na het moment van plaatsen bij een nieuw baasje.

Iedere hond is welkom bij Dog-Coach

Iedere hond is welkom bij Claudia met een grote of kleine rugzak of zonder rugzak! De hond staat altijd centraal voor de trainingsaanpak. Samen met het baasje kijkt ze naar de wensen en de uitgangspunten en komt dan met een duidelijke plan van aanpak.

Leuke dingen doen met je hond!

Naast privé-sessies is Claudia graag op een leuke en interactieve manier bezig met honden en hun baasjes. Daarom zoeken we steeds naar nieuwe invullingen voor wandelingen, workshops en andere leuke dingen om met honden te doen. Hiervoor heeft ze een team van enthousiaste hondenliefhebbers en hondentrainers om zich heen. 

 

We zien je graag een keer tijdens een Dog-Coach activiteit! En mocht je nog vragen hebben aan de Dog-Coach: we horen ze graag via info@dog-coach.nl of 06-22707565.

 

Team Dog-Coach

Claudia, Esther, Ettie, Esther, Corinne, Gerrie, Tess & Samira