Privé les - Hondentraining aan huis

Wij gaan graag met jou en je hond aan de slag op een manier die het beste bij jullie past. Dat kan zijn aan huis in de omgeving waar je de problemen ervaart of waar je iets nieuws wil leren. Maar dat kan ook een wandeling in het bos zijn, een plek waar we veel andere honden tegen komen of dat wat past bij jouw wens. We hebben inmiddels al ruim100 baasjes in Brabant en België geholpen. Voor de ervaring van deze hondenbaasjes zie de reviews en recensies  en onze  facebook pagina. 

Haal het beste uit jouw hond

Samen met de dog-coach kun je het beste uit jouw hond halen! En wat dat is... dat bekijken we graag samen met jou. Ben je op zoek naar een hondenschool, een individuele aanpak of een specifiek advies op probleemgedrag dan helpen we je graag verder. Maar we zijn ook steeds bezig met nieuwe en innovatieve workshops om samen met je hond plezier te beleven!

Mijn hond blaft of springt

Heb jij problemen met het gedrag van je hond? Blijft je hond blaffen of springen op momenten dat jij dat niet wilt? Of laat je hond ander probleemgedrag zien dan kijken we graag samen met jou naar de oorzaak en de oplossing. 

Aantal lessen

Het aantal lessen dat je nodig hebt is afhankelijk van de vraag. Soms is één bezoekje van de Dog-Coach al voldoende om je verder te helpen. Je krijgt huiswerk op en kunt tussen de lessen door altijd vragen stellen.

Heb je een pup dan is een serie van gemiddeld 6 lessen vaak voldoende. We zullen onder andere aandacht besteden aan de basis commando's, terras-training, wandelen zonder trekken en een gezonde band tussen jou en je nieuwe huisgenoot. 

Heb je interesse in privé speurlessen, een specifieke hulpvraag of wat dan ook we kijken graag samen met jou wat de beste aanpak is. 

Meer informatie en aanmelden

Wil je je samen met je hond aanmelden of meer informatie ontvangen? Val dat het aanmeldformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.